МУСКУЛНА МАСА, СТЕРОИДИ, ФЕТБЪРНЪРИ

Всичко за Stenabolic SR-9009

Stenabolic SR-9009

Stenabolic SR-9009 е уникален по рода си САРМ, който увеличава метаболитните процеси в тялото до такава степен, че дори без да си тренирал, организмът ти ще се чувства така, сякаш тъкмо си приключил с една супер тежка тренировка.

Stenabolic SR-9009 оказва ефект върху циркадния ритъм на тялото, като подобрява съня, нивата на енергия и апетита. Този САРМ има много специфичен ефект, различен от този на другите САРМс, тъй като повишава бионаличността на хранителните вещества в тялото, увеличавайки активността на рецепторите за хормони REV-ERB.

Stenabolic SR-9009

Трудно е да опишем ефекта и начина на действие на Стенаболик (Stenabolic SR-9009) без да влизаме в научни и трудни за разбиране детайли, но ако трябва простичко да обобщим какво може да се очаква от прием на Stenabolic SR-9009, то това е покачване на чиста мускулна маса, съпроводено с по-бързо усвояване на хранителните вещества и засилване на изгарянето на мазнини.

Един от основните проблеми на повечето спортуващи е възпалението на мускулите, често срещано при високо интензивни тренировки. Стенаболик SR-9009 се справя чудесно с този проблем, като намалява клетките TNF алфа, които играят важна роля при системното възпаление.

Stenabolic SR9009 увеличава броя на митохондриите в мускулите, които отговарят за нивата на енергия, които човек има. По този начин Стенаболик (Stenabolic SR9009) съсредоточава действието си в тъканите на мускулите и не е токсичен за черния дроб.

Ползи от Stenabolic SR-9009

Уникалността на Stenabolic SR9009 се дължи на редицата ползи, свързани с употребата му:

 • Увеличава митохондриите в мускулите
 • Увеличава притока на кислород в мускулите
 • Подобрява липидния метаболизъм
 • Подобрява абсорбцията на глюкоза
 • Подходящ за горене на мазнини
 • Пречи на създаването на мастни клетки в черния дроб
 • Понижава триглицеридите в кръвта
 • Увеличава експлозивността и подобрява настроението
 • Дава бързи резултати
 • Подобрява възстановителните процеси
 • Подходящ за интензивни и дълги натоварвания
 • Безопасен

Как се използва Стенаболик SR-9009

Стенаболик не оказва влияние върху тестостероновите рецептори, което го прави напълно безопасен, дори при по-продължителен прием. Въпреки, че Stenabolic SR9009 не причинява хормонален дисбаланс, разумен цикъл с този продукт не би бил по-дълъг от 12 седмици.

Колко е полуживотът на Стенаболик SR-9009

Stenabolic SR9009 има кратък полуживот от не повече от 6 часа, което означава, че приемът му следва да бъде разделен на няколко пъти през деня. Поради краткия си полуживот за най-оптимални резултати се препоръчва продуктът да се приема около 1 час преди тренировка.

Прием и дозировка на Стенаболик (Stenabolic SR-9009)

Препоръчителната дневна доза варира между 20 и 30 мг на ден, които трябва да бъдат разделени на няколко приема. Дневна доза от 20 мг трябва да бъде разделена на 2 пъти по 10мг (една капсула) преди физическа дейност/ тренировка.

За по-големи дози, от 30 мг например, приемът може да бъде 3 пъти на ден по една капсула с прозорци от по 4 часа между всеки прием. Разпределянето на дозите е важно, тъй като Stenabolic SR9009 има кратък полуживот и така действието му ще бъде най-ефективно.

Стакове / комбинации с Стенаболик SR-9009

Всеки един САРМ дава впечатляващи резултати при самостоятелен прием. Комбинирането на няколко определени САРМс обаче подобрява и забързва ефекта и ползите им. За цел подобряване на кондицията, спортната активност и кардиото, най-добрият избор е:

 • Cardarine GW501516
 • Andarine S4

Най-ефикасната комбинация за качване на мускулна маса и едновременно поддържане на нисък процент подкожни мазнини се препоръчва комбинацията:

 • Testolone RAD140
 • Ibutamoren MK677
 • Ostarine MK2866
 • Ligandrol LGD4033

Резултати от прием на Стенаболик SR-9009

Най-силната страна на Stenabolic SR9009 е, че приемът му не изисква промяна с диетичния режим. С други думи, при цикъл със Стенаболик SR9009 се наблюдава изгаряне на мазнини и понижаване на количеството на свободните мастни киселини.

Редица отзиви от потребители отбелязват, че Стенаболик SR-9009 намалява не само физическия а също и психическия стрес. Този САРМ увеличава силата и енергията и повишава издръжливостта. Това от своя страна води до по-интензивни и ефикасни тренировки и максимално добри резултати.

Резултатите от прием на Stenabolic SR9009 са впечатляващи и потребители отбелязват видимо изчистване на мазнините още след първите 2 седмици от началото на прием. Други потребители споделят, че Стенаболик SR9009 помага при подобряването на спортните постижения, особено, тези свързани с тичане.

Странични ефекти от прием на Стенаболик (Stenabolic SR-9009)

При спазване на препоръчителните дози и продължителност на прием, Стенаболик SR9009 не води до нежелани странични ефекти!

Нужна ли е терапия след цикъл при прием на Стенаболик SR9009

Тъй като Stenabolic SR9009 не влияе на хормоналния баланс и не е токсичен за бъбреците и черния дроб, следцикълна терапия след прием на Stenabolic SR9009 не е необходима. При комбинация на Стенаболик SR-9009 с други САРМс е добра идея да се направи терапия с PCT.

PCT забързва възстановяването на нормалните нива на тестостерон в тялото и влияе положително на либидото. PCT също така прави ерекцията при мъжете значително по дълготрайна. Препоръчителният прием на този продукт е 4-6 седмици.