МУСКУЛНА МАСА, СТЕРОИДИ

Всичко за Ibutamoren МК-677

Всичко за Ibutamoren МК-677

Ibutamoren MK-677 е един от най-разпространените САРМс за натрупване на мускулна маса и сваляне на излишните мазнини по едно и също време. Ibutamoren MK-677, познат още като Нутробал, имитира действието на хормона на глада – грелин, и така повишава отделянето на растежен хормон.

За разлика от обикновения растежен хормон обаче, Ibutamoren MK 677 не подтиска производството на HGH в тялото и не води до странични ефекти. Ибутаморен МК 677 е избор, направен от редица спортисти, които искат да заздравят ставите и костите си, като едновременно с това качат мускулна маса,

Ибутаморен МК-677, както и всички други САРМ, действа селективно и се свързва с рецепторите в мозъка, които отговарят за действието на хормона грелин. Ibutamoren MK677 индиректно стимулира хипофизната жлеза и се използва за лечение на множество болести, като загуба на мускулна маса и остеопороза.

Ibutamoren MK-677 е може би най-разпространения САРМ във фитнес средите. Той има подобно действие, като това на пептида GHRP-6, но се приема орално и не води до неговите странични ефекти.

Поради факта, че Ibutamoren MK-677 SARMs увеличава отделянето на растежен хормон в тялото, той също така повишава и апетита. Това обаче не води до трупане на мазнини, тъй като Ibutamoren MK677 подобрява метаболизма и енергичността, което от своя страна води до изгаряне на мазнините.

Всичко за Ibutamoren МК-677

Ползи от Ибутаморен МК-677

Ибутаморен МК 677 не напразно е добре познат за множество спортисти. Освен, че повишава отделянето на растежен хормон, този САРМ:

 • Помага за натрупването на чиста мускулна маса
 • Забързва метаболизма
 • Заздравява ставите и костите
 • Подобрява издръжливостта
 • Увеличава нивата на енергия
 • Подобрява съня
 • Влияе положително върху кожата
 • Регенерира клетките
 • Повишава силата
 • Забързва възстановяването

Как се използва Ибутаморен МК-677

Ibutamoren MK-677 SARMs се свързва с грелиновите рецептори, които отговарят за настроението, паметта, апетита и биологичните ритми. Този факт прави Ibutamoren MK 677 изключителен продукт, който не нарушава ефектът на други хормони в тялото, като например кортизол.

За да се постигнат максимални резултати обаче, Ibutamoren MK 677 SARMs трябва да се използва правилно и продължителността на цикъла на трябва да надвишава 8 седмици. Цикъл с продължителност от 4 до 6 седмици е напълно достатъчен, за да се усетят ползите от Ибутаморен МК 677 без да се застрашава по никакъв начин здравето на потребителя.

Колко е полуживотът на Ibutamoren MK 677 SARMs

Полуживотът на Ibutamoren MK 677 е дълъг (24 часа), което означава, че няма нужда дозировката да се разделя на няколко части и прием 1 път на ден би дал максимално добри резултати.

Прием и дозировка на Ибутаморен МК-677

Ibutamoren MK 677 SARMs трябва да се приема 1 път на ден, като сами може да изберете дали това да се случва сутрин или вечер. Дозите са както следва:

 • 10-20 мг за жени
 • 20-30 мг за мъже

За хора, които не са приемали САРМс преди и не провеждат интензивни тренировки, се препоръчва ниската доза. Ибутаморен МК 677 може да предизвика леко чувство на умора през първите няколко дена на прием.

Поради тази причина, много потребители предпочитат да приемат суплемента вечер, преди лягане. Ibutamoren MK-677 също така подобрява качеството на съня и забързва възстановителния процес.

Стакове / комбинации с Ибутаморен МК 677

Ibutamoren MK 677 взаимодейства много добре с някои определени САРМс, като подобрява ефективността им.
За изгаряне на мазнини, Ibutamoren MK-677 може да се комбинира заедно с:

 • Ligandrol LGD4033, Ibutamoren MK677 и Ostarine MK2866
 • Testolone RAD140, YK11 и Ibutamoren MK677
 • Cardarine GW501516, Ibutamoren MK677 и Andarine S4

 

 • Cardarine GW501516
 • Andarine S4
 • Stenabolic SR9009

За покачване на чиста мускулна маса се препоръчва комбинация между Ibutamoren и:

 • Ostarine MK2866
 • Ligandrol LGD4033
 • Testolone RAD140
 • YK11 (Myostine)
 • S23

Резултати от прием на Ибутаморен МК 677

Приемът на Ибутаморен МК677 SARMs стимулира хипофизната жлеза и кара организма да засили собственото производство на растежен хормон с до 300%. В резултат, клетките в тялото се мобилизират и подкрепят развитието и растежа на костите, ставите и мускулите.

Приемът на Ibutamoren MK-677 SARMs не потиска собственото производство на растежен хормон, но въпреки това, още след първите няколко дни от начало на прием, може да се наблюдава разлика в обема и плътността на мускулните влакна.

Едно от основните предимства на Ибутаморен МК 677 SARMs е, че се приема орално. Освен това, този САРМ подобрява качеството на съня и метаболитните процеси. SARMs действа благоприятно и на кожата и косата- ефект, който може да се усети и забележи след по-дълъг прием.

Странични ефекти на Ибутаморен МК 677

Страничните ефекти наблюдавани при прием на Ibutamoren MK-677 SARMs са подобни на тези, наблюдавани при хора, които имат завишени нива на растежния хормон – ставна болка, леки отоци в долните крайници и инсулинова резистентност.

При правилен прием на Ибутаморен МК 677 SARMs и най-вече при спазване на оказаните дози, срещането на странични ефекти е много малко вероятно. Повишаване на апетита по време на прием на Ibutamoren MK677 е често срещано явление, както и лека умора през първите 3-4 дена от начало на прием.

Нужна ли е терапия след цикъл при прием на Ибутаморен МК-677

Възстановителна терапия след цикъл с Ибутаморен МК-677 SARMs не е необходима. Ако все пак искате да помогнете на тялото да се върне още по-бързо към нормален ритъм, прием на PCT е най-доброто решение.

Този продукт помага за запазването на резултатите и влияе положително върху либидото, като елиминира възможните странични ефекти свързани с тестостерона. Препоръчителната продължителност на прием на PCT е от 4 до 6 седмици.