ВИДЕО, ЕНЕРГЕТИЦИ, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

WARRIOR JUICE – енергетик и горене на мазнини в едно

WARRIOR JUICE - енергетик и горене на мазнини в едно

към WARRIOR JUICEТУК

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ!!!

Body Research WARRIOR JUICE е иновативна формула, специално разработена да даде на атлета мощен ментален фокус, безкрайна енергия за осъществяването на една тежка тренировка без последващи спадове на енергията и подготвяща тялото за следващата още по-тежка тренировка.

WARRIOR JUICE е подходящ за всички видове бойни спортове, дълги кардио натоварвания,  фитнес, бодибилдинг, кросфит. Подпомага горенето на мазнини в най-проблемните зони. Подържа бързата обмяна на веществата. Може да бъде приеман в състояние на енергийна криза по всяко време.

Caffeine (Кофеин)

Кафето, или по-скоро активната му съставка – кофеин, е най-използваният психоактивен наркотик на планетата. Има множество причини за популярността на кофеина и повечето от тях са свързани с някои прекрасни ефекти върху тялото.
На първо място – ободряващото, разбуждащо чувство, което влива енергия скоро след поглъщане. Това се дължи на факта, че кофеина „блокира“ свързването на аденозин в мозъка. Аденозина е хормон, който води до умора и отпуснатост.
Кофеинът води до отделянето и на естествени стимуланти като глутамин и допамин. Тези неврохимикали подобряват настроението и придават усещане за еуфория, по сходен механизъм с действието на друг психоактивен наркотик – кокаина.

При нормални обстоятелства, нуждата от енергия на тялото се задоволява, като първо се изгаря основното гориво – гликогена, а след него започват да се топят мазнини за получаване на енергия. Кофеинът обаче нарушава този процес, карайки тялото да започне изгарянето на мазнини много по-рано, запазвайки гликогена за по-късен етап. Това е причината тялото да е по-енергично и да работи на по-бързи обороти с лекота. Поради тази причина, кофеинът се превръща и в най-популярния стимулант, използван в спорта.

Sida Cordifolia (Сида Кордифолия)

– Мощен термогеник
– Понижава кръвната захар. Според голямо изследване, направено в САЩ, Сида кордифолия помага за усвояването на повече въглехидрати, правейки клетките много по-чувствителни към инсулина.
– Много мощен енергетик
– Ментален стимулатор
– Притъпява болката, получена вседствие на механични фактори и тежка физическа работа.

Yohimbe (Йохимбе)

Доказано е, че Йохимбе предпазва от сърдечни пристъпи, помага за предпазване на артериите от запушване, а като резултат от това предотвратява евентуалната миокардна дисфункция и удар. Йохимбе има тонизиращ ефект и може да действа и като вид антидепресант, тъй като понижава безпокойството и неувереността. Йохимбе може също да помогне за понижаване на телесното тегло. Счита се за стимулант, който може да увеличи сърдечния ритъм и да помогне за топенето на мазнините. Може също да намали синтеза на мазнини и да предотврати съхраняването им в организма и да помогне за тяхното премахване.

Bioperine (Биоперин)

– Енергетик
– Подържа бърза обмяната на веществата
– Действа противовъзпалително
– Подпомага усвояването на Аргинина, Кофеина, Бета-аланина
– Прекрасен антиоксидант
– Действа благоприятно на сърдечно-съдовата система, може да спре развитието на много опасни заболявания, причинени от неправилно функциониране на имунната система
– Инхибира образуването на мастни клетки

AAKG (L-Arginine-Alpha–Ketoglutarate)

Един от най-важните ефекти на аргинина е способността да разширява кръвоносните съдове. Това води до достигането на по-големи количества кислород и хранителни вещества, което от своя страна е основната предпоставка за постигане на мускулен растеж. Разширяването на кръвоносните съдове стимулира и повишаването количествата на белите кръвни клетки, които по естествен начин убиват увредените клетки в тялото ни. В допълнение, редовният му прием намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и действа положително при еректилна дисфункция. Нещо повече, редуцира се времето за заздравяване на рани и фрактури на костите. Аргининът спомага за производството на растежен хормон и инсулин. Подобрява метаболизма и се прилага в диети за изчистване от вредния холестерол.
– Подобрява метаболизма.
– Понижава кръвното налягане.
– Подсилва имунната система.
– Неутрализира свободните радикали.

Beta-Alanine (Бета-Аланин)

– Увеличаване концентрацията на карнозин в мускулните тъкани;
– Възпрепятства натрупването на млечна киселина в организма при извършване на физически упражнения;
– Увеличаване на времето до появата на максималния праг на умора;
– Бързо възстановяване на мускулната тъкан;
– Възпрепятства възпроизвеждането на хистамин

L-Citrulline Malate (Цитрулин Малат)

– Подпомага растежа на мускулната маса
– Увеличава енергията, повишава издръжливостта
– Подпомага възстановяването и подобрява усвояването на хранителни вещества
– Поддържа азотния баланс в организма
– Стимулира производството на хормон на растежа
– Повишава секрецията на инсулин

Sodium Bicarbonate (Сода Бикарбонат)

– Основен алкализатор
– Неутрализира голямото подкиселяване на организма вследствие на тежка тренировка
– Отстранява бързо млечната киселина от мускулите
– Подпомага доставката на кислород в клетките

Дозировка: 2 мерителни лъжици (10 гр.) 30 минути преди физическо натоварване или при нужда от енергия.

За горене на мазнини в проблемните зони 1 мер. лъжица сутрин на гладно и 1 в късния следобед.

ДА НЕ СЕ ПРИЕМА ПРЕДИ СЪН. Да не се приема от бременни жени и хора, предразположени към сърдечни заболявания.