ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

FAT BREAKER – да изгорим мазнините ефективно

FAT BREAKER - да изгорим мазнините ефективно

Страницата на FAT BREAKER в магазина – ТУК

Body Research FAT BREAKER е мощно средство за горене на подкожните мазнини, със силен и дълготраен ефект. Доказано ефективен продукт за хора, нуждаещи се от бързо „вкарване на подкожните мазнини в работа” и без неприятните ефекти на термогенните фетбърнъри.

FAT BREAKER изгаря ефективно мазнините, като запазва оптимално мускулатурата. Има благотворно действие върху сърдечно-съдовата система, подпомага мозъчната дейност и концентрацията. За тази цел във формулата е добавен 2000 mg чист Л-Карнитин (L-Carnitine)

L-Carnitine (Л-Карнитин)

L-Carnitine (Л-карнитин) отговаря в тялото ни за транспортирането на мастните киселини в клетките, където те се окисляват и се превръщат в енергия, която можете да използвате по време на тренировка.

  • увеличава капацитета за тренировка и подобрява резултатите ви
  • помага за по-бързото възстановяване и подобряване на мускулната издържливост
  • предотвратява развитието на коремни мазнини
  • оказва антиоксидантна подкрепа срещу свободните радикали

AAKG (L-Arginine-Alpha–Ketoglutarate)

Един от най-важните ефекти на аргинин е способността да разширява кръвоносните съдове. Това води до достигането на по-големи количества кислород и хранителни вещества, което от своя страна е основната предпоставка за постигане на мускулен растеж. Разширяването на кръвоносните съдове стимулира и повишаването количествата на белите кръвни клетки, които по естествен начин убиват увредените клетки в тялото ни. В допълнение, редовният му прием намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и действа положително при еректилна дисфункция. Нещо повече, редуцира се времето за заздравяване на рани и фрактури на костите. Аргинин спомага за производството на растежен хормон и инсулин. Подобрява метаболизма и се прилага в диети за изчистване от вредния холестерол.
– Подобрява метаболизма.
– Понижава кръвното налягане.
– Подсилва имунната система.
– Неутрализира свободните радикали.

Beta-Alanine (Бета-Аланин)

– Увеличаване концентрацията на карнозин в мускулните тъкани;
– Възпрепятства натрупването на млечна киселина в организма при извършване на физически упражнения;
– Увеличаване на времето до появата на максималния праг на умора;
– Бързо възстановяване на мускулната тъкан;
– Възпрепятства възпроизвеждането на хистамин

Taurine (Таурин)

Taurine (Таурин) е аминокиселина, участваща в централната нервна система, белите кръвни клетки, мозъка и скелетни мускули. Той може да помогне за подобряване на физическата активност и телосложението.

• Подобрява умственият фокус
Таурин действа като метаболитен предавател и е важен за метаболизма на мозъка. Той спомага са се стабилизира сърдечния ритъм, тъй като тази аминокиселина е инхибиторен невротрансмитер, който помага за подобряване на фокуса по време на обучението. Тя може също да помогне за стабилизиране на клетъчните мембрани в мозъка и сърцето.

• Регулира минералния баланс
Таурин регулира водата и минералните соли в кръвта. Той поддържа движението на калий, магнезий и натрий през клетъчните мембрани и регулира йонния баланс между клетките. Благодарение на способността си да регулира електролити, той може да играе важна роля в превенцията на мускулните спазми. Таурин също така играе роля в мускулното съкращение, тъй като подобрява способността на мускулите да генерират сила, чрез увеличаване на разбирането и освобождаването на калциеви йони.

• Спомага за мускулния растеж
Подобно на креатина, тауринът привлича вода в мускулните клетки и действа като „уголемител” на клетките. Това от своя страна привлича допълнителни хранителни вещества за възстановяване и растеж, увеличава клетъчния обем и повишава мускулната пълнота.

Таурин играе важна роля в производството на азотен оксид. Този механизъм може да подобри тренировъчната сесия и да доведе до по-интензивни тренировки.

• Подобрява структурата на тялото
Клинично изследване, в което са участвали мъже с наднормено тегло и страдащи от затлъстяване е доказали, че приемът на 3 грама таурин дневно в продължение на 7 седмици, води до значително намаляване в серумните нива на мастните киселини и общо намаляване на телесното тегло.

 

Начин на употреба: 1-2 мерителни лъжици 30 минути преди физическо натоварване или при нужда от енергия.
В дни без спорт 1 доза сутрин на гладно и още една след 6 часа.

Подходящ за всякакви възрасти и разнообразни физически занимания.