ВИДЕО, ЗДРАВЕ

Vita-Min Multiple Sport – комплекс витамини и минерали от най-високо качество

Vita-Min Multiple Sport - комплекс витамини и минерали

Страницата на VITA-MIN MULTIPLE SPORT в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Vita-Min Multiple SPORT – съдържа всички важни витамини и микроелементи на 100% от препоръчваните дневни дози.

Витамините и минералите са химични съединения, които вземат участие във всички процеси на човешкото тяло. Те не могат да бъдат синтезирани от организма, което налага външен прием с храната. За съжаление, поради все по-високата консумация на преработена храна с нея не може да се внесе адекватно количество витамини и минерали. Техният недостиг допълнително се задълбочава при повишено напрежение и стрес, както и при все по-голямото замърсяване на околната среда. Недостигът им води до редица неблагоприятни състояния, свързани с влошаване на здравето, физическата и умствена форма и външния вид. Продуктът съдържа всички важни витамини и микроелементи на 100% от препоръчваните дневни дози.

Съществено предимство на продукта е това, че всички минерали се съдържат под формата на хелати. Те представляват съединения на молекулите на минералите посредством химична връзка с аминокиселини, благодарение на което се асимилират в много по-висока степен от тялото и не отслабват действието им в присъствието на консерванти и други съединения, които могат да бъдат внесени с храната. Уникална черта на суплемента е добавката на лутеин /за по-добро зрение/ и гинко билоба, който подобрява кръвообращението, възпрепятства действието на свободните радикали и увеличава притока на кислород и хранителни вещества към мозъка.

Прилага се във всички случаи на:

• витаминна и минерална недостатъчност
• нередовно и непълноценно хранене
• прием на високи дози лекарства
• период на възстановяване след заболявания

 

Начин на употреба: 1 синя и 1 бяла капсула дневно след хранене

Съдържание :

VITA-PLEX: Витамин С, А, Е, Ниацин, В 1, В2, В6, Фолиева Киселина, В 12, Биотин, В 3, Д 3, цитрусуви биофлавони, , сау палмето екстракт, тиквено семе екстракт, коприва екстракт, гинко билоба екстракт, черен пипер екстракт.

CHELA-MIN: комплексни хелирани минерали, Аминокиселини в свободна форма, Магнезий, Калий, калций, Цинк, желязо, манган, мед, йод, хром, Селений, молибден.