ВИДЕО, СТАКОВЕ

Ефективен стак за атлети, трениращи на лост

Ефективен стак за атлети, трениращи на лост

1. S.A.W. от TREC Nutrition – 200 gr
2. Creatine pH-X от BioTech USA – 210 капсули
3. BCAA Power Blast от Power FOOD 300 gr
4. Testo Hardcore от SAN Nutrition – 90 таблетки

1. Trec S.A.W

Trec Nutrition S.A.W. e ултра-концентрирана пред-тренировачна формула за професионалисти. Тази добавка има мощни анаболни свойства и значително увеличава обема на натоварваните мускули!

S.A.W. помага за изграждане на мускулна сила и маса, както и подобряване на ефективността по време на усилени тренировки.

S.A.W. осигурява на мускулите допълнителна доставка на кислород, хранителни вещества и силен импулс за растеж. Уникалният комплекс на бета-аланин и активни невростимулатори подобрява издръжливостта и концентрацията, както и увеличава енергийните резерви на организма. Формулата помага за предотвратяване на преждевременна умора и прекомерното окисляване на тъканите.

Препоръчителна употреба: Разтворете 5-15 гр (1-3 лъжички) в 100-200 мл. вода с помощта на шейкър, в зависимост от изискванията, интензивност на физическите упражнения и на чувствителността към добавката. Използвайте 30 минути. Преди планираната тренировка. Моля, обърнете внимание: продуктът има силен стимулиращ ефект. Не вземайте преди лягане!

 

2. Creatine pH-X

Creatine pH-X е идеален за атлети които искат ударно да повишат силата и издържливостта си. Creatine pH-X е буферен монохидрат с понижена киселинност. Това благоприятства по-доброто усвояване, по-голямото ниво на АТФ. Заради тази си форма са избегнати вредните ефекти на обикновенния монохидрат, превръщането му в Креатинин и водната задръжка.

С Creatine pH-X много бързо ще почуствате прилив на сила и по-голяма издържливост. Много подходящ както за бодибилдери, така и за хора, които се занимават с аеробни спортове.

Дозировка: БЕЗ ЗАРЕЖДАЩА ДОЗА. Вземете 2-6 капсули дневно или сутрин на гладно или 80 минути преди спорт.

 

3. BCAA Power Blast

Едни от най-важните незаменими аминокиселини са верижно-разклонените, или наречени още ВСААL-Левцин, L-Валин, L-Изолевцин

Всяко натоварване води до разрушаване на мускулната маса, наречено катаболизъм. ВСАА представляват около 40% от загубата на аминокиселини по време на интензивна тренировка.

За да поддържа позитивен азотен баланс, организма се нуждае от допълнителен прием на разклонено верижните аминокиселини.

Какви са предимствата BCAA Power Blast:

• Увеличават мускулния метаболизъм и синтеза на протеини.
• Предпазват от загуба на мускулна маса.
• Ускоряват възстановяването.
• Увеличават горенето на мазнините.
• Идеални за всички, които искат покачване на чиста мускулна маса, сила и енергия.

Начин на употреба: Поради бързата си усвояемост са идеални за прием преди и след тренировка. 1 доза (1 чаена лъжичка = 6 гр.) преди и 1 доза след тренировка.

 

4. Testo Hardcore

Мощен тестостеронен бустер

Начин на употреба: 3 капсули дневно

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.