ВИДЕО, ЗДРАВЕ

Joint Matrix – ставите и сухожилията имат нужда от грижи

Joint Matrix - ставите и сухожилията имат нужда от грижи

Joint Matrix на Saturn Supplements е специализирана формула за стави и сухожилия

Joint Matrix предлага най-доброто за поддържане на ставите и сухожилията в отлично състояние. Тази специализирана матрица снабдява тялото с всички необходими елементи, които осигуряват ефективна подкрепа на ставите и сухожилията.

Глюкозаминът е естествен химически елемент, намиращ се в човешкото тяло. Той се намира в течността, която е около ставите. Глюкозаминът също така се съдържа и на други места в природата. Например, глюкозамин сулфат, който се използва в хранителни добавки, често се събира в черупките от миди. Глюкозамин сулфат, използван в хранителните добавки, не винаги идва от природни източници. Той може да бъде направен в лаборатория.

Глюкозамин сулфат се използва широко при артрит. Учените са го разучавали и изпитвали най-подробно за тази употреба. Най-често се използва за типа артрит, наречен остеоартрит. Това е най-често срещаната разновидност на артрит.

MethylSulfonylMethane (MSM) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. MSM се среща в обичайното хранене на хората и при почти всички животни. МСМ е съставен от 34% сяра. Това е четвъртият най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

МСМ има ефект при редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки.
МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна (аналгезия), намалява възпалението, увеличава снабдяването с кръв, намалява мускулни спазми, и омекотява белезите.

МСМ подкрепя здравето, активният начин на живот и ползите от няколко структури и функции в организма, включително и съединителната тъкан и дихателната система, докато метиловите групи действат за производството на енергия.

МСМ се счита за безценен за лечение в краткосрочен план на спортни травми.

Хрущялът на акулата съдържа голямо количество калций, поради което той може да бъде полезен за много хора.

Много спортисти са показали интерес към хрущяла на акула в последните години поради предполагаемия му положителен ефект за лечението на наранените хрущяли.

Активната съставка на хрущяла на акула, която отговаря за тази регенерация на съединителната тъкан е глюкозамин.

Формулата е разработена изцяло от натурални съставки и включва основни микро-елементи и витамини. Способства възстановяването, регенерацията и поддържането на колагена и флуидите в ставите и хрущялите.

Начин на употреба: 1 таблетка 2 пъти дневно или според лекарското предписание.


Съдържание на 1 таблетка:

• Глюкозамин хидрохлорид – 500 mg
• Хондроитин сулфат – 400 mg
• Хрущял от акула – 375 mg
• Green lipped sea mussel – 125 mg
• L-хистидин – 5 mg
• MSM – 250 mg
• Бор (цитрат) – 1 mg

Допълнителни съставки: дикалциев фосфат, стеаринова киселина, растителен стеарат, кроскамелоза натрий, витамин А, В-1, В-2, В6, витамин Е, аскорбинова киселина, ниацинамид, манган, селен, силикон, цинк.

Не съдържа: дрожди, млечни, житни или яйчни суровини, захар, глутен, нишесте, консерванти, изкуствени аромати или оцветители!

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.