ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

ARNOLD IRON CUTS – да изгорим мазнините ударно

ARNOLD IRON CUTS – да изгорим мазнините ударно

Arnold Iron Cuts е хранителна добавка 3 в 1 – само 1 капсула е достатъчна, за да ускори метаболизма, да изгори мазнините и в същото време да балансира нивата на тестостерон, естроген и кортизол. Благодарение на уникалната си формула Arnold Iron Cuts осигурява на мускулите плътност, обем и релеф.

• Ускорява метаболизма
• Стимулира изгарянето на мазнини
• Поддържа хормонален баланс
• Подпомага мускулния растеж

Iron Cuts от серията Arnold на Muscle Pharm е изключително ефективен и качествен продукт за постигане на желания релеф.

Добавката съдържа 3 комплекса  активни съставки с уникално действие.

Високотермогенен комплекс със съдържание на L-карнитин-L-тартрат, екстракт от зелен чай, кофеин, жен-шен, N-ацетил-L-тирозин, инозитол и др. съдейства за изгаряне на повече подкожни мазнини, като същевременно повишава концентрацията и тонуса.

Вторият комплекс във формулата е създаден в подкрепа на оптималния синтез на мускулна маса. Комплексът съдържа билката Мака (Lepidium meyenii), японска мушмула, алфа липоевата киселина, екстракт от тиквено семе, сминдух и др. 

Третият комплекс  поддържа здравословните нива на тестостерон, естроген и кортизол. Той включва екстракт от листата на тропическото дърво Гимнема Силвестре, екстракт от гроздови семки, канела, DIM (Diindolymethane), хром пиколинат.

Екстрактът от гроздово семе и DIM са двете съставки, които понижават нивата на естроген в организма. Всички останали съставки имат хипогликемичен ефект, т.е. те подпомагат за понижаването на кръвната захар, която може да се увеличи при повишаване нивата на кортизола. В състава на Iron Cuts е добавен и витамин D.

 

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 3 капсули дневно с първото хранене. При интензивни тренировки дозата може да се увеличи двойно.
Не е препоръчително да се приема 6 часа преди лягане!

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство