ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

Vegan Protein Fusion – изолат от оризов и фъстъчен протеин за вегани

Vegan Protein Fusion - изолат от оризов и фъстъчен протеин

Страницата на Vegan Protein Fusion в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

PEAK Vegan Protein Fusion – най-новата и дългоочаквана висококачествена протеинова формула на германския лидер в областта на хранителните добавки.

• 81% висококачествен протеин
изолат от оризов и фъстъчен протеин
идеален за вегетарианци
• специална формула за увеличаване и съхраняване на мускулната маса
• 100% натурални съставки
• висока биологична стойност
• над 21% BCAAs, 39% EAAs
• високо съдържание на аргинин
• оптимизиран за хора с непоносимост към лактоза, глутен, соя, яйца
• подсладен със Стевиа (Stevia)

След водата (приблизително 75%), протеина е най-големият компонент на мускулите, средно 20%. Когато мускулите са поставени под стрес – чрез упражнения или тренировка с тежести например – компонентите на протеина се разрушават и мускулните влакна се разделят. Процесът на възстановяване и растеж, известен като протеинов синтез, изисква суровини под формата на аминокиселини (аминокиселините са известни като “изграждащи блокове” на протеините). За да получите мускулна маса, синтеза на протеини трябва да надвишава разграждането на белтъчините.

PEAK Vegan Protein Fusion

Оризовите протеини съдържат всичките 8 незаменими аминокиселини. Незаменимите (есенциални) аминокиселини не могат да бъдат синтезирани от организма и трябва се набавят чрез храната ни. Оризовият протеин е хипоалергичен, което означава, че е по-малко вероятно да предизвика алергични реакции в сравнение с други протеинови прахове, получени от яйца, соя или мляко.
Предоставя значително количество протеини с пропорционално съотношение аминокиселини, подобно на продуктите с по-високо съдържание на протеини. Въпреки това, този продукт е балансиран с фибри и въглехидрати, предлагайки предимството на тези основни макронутриенти.

Връзката между протеиновия прием и растежа или поддържането на мускулна маса е добре установена. Редовния прием на качествен протеин е важен за хората от всички възрасти и за всички етапи на растеж.
При хората в напреднала възраст, загубата на мускулна маса (известна като саркопения) е значителен здравословен проблем, тъй като стават по-немощни което повишава риска от падания. Протеинът също е важен компонент за костите и ежедневния прием на хранителен протеин допринася за тяхното поддържане.

Фъстъченият протеин все повече заема място в рационалното хранене, особено за хората, които поради една или друга причина са се отказали от животинските източници на протеини. Много важно е да се знае в случая, че когато се заговори за фъстъчен протеин, в никакъв случай не става въпрос за фъстъчено масло, което съдържа около 50% мазнини. Специалистите от PEAK използват единственно и само фъстъчен протеин изолат с отстранени мазнини и в същото време запазен аминокиселинен профил, богат на всички заменими и незаменими аминокиселини.

Знае се, че фъстъченят протеин е много богат на мощния антиоксидант Ресвератрол. Най-важното качество с доказан ефект, което ресвератролът притежава, е антиоксидантният му ефект. Благодарение на него той спира действието на различни свободни радикали, които може да повредят клетките.

Изследванията показват, че ресвератролът си съдейства с витамин Е и себеподобни вещества.

Твърди се, че Ресвератрол осъществява:

• Превенция на някои видове рак – изследванията са конфликтни, няма категорични резултати, проведени с хора;
• Подобрение при лечение на диабет 2 – в момента усилено се експериментира с лабораторни животни и хора. Очакваме скорошно включване по това твърдение;
• Атлетични постижения – както и при останалите ползи на ресвератрола, и тук няма данни за изследване при хора. Разработките при животни обаче са впечатляващи. Смята се, че ресвератролът отключва генът СИРТ 1, в резултат на което значително се подобряват постиженията на тестваните субекти по отношение на скорост на метаболизма, нива на хормони и др;

Начин на употреба: 1 доза (30 гр.) Vegan Protein Fusion 1 час преди спорт или веднага след спорт.
В дните без спорт 1-2 дози дневно.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.