ВИДЕО, НОВИНИ, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

ПРОТЕИНОВ БАР в Бургас. Ревю на Jay Cutler TOTAL PROTEIN

Ревю на Jay Cutler TOTAL PROTEIN

Веригата магазини за хранителни добавки и спортни храни “ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ” откри специализиран протеинов бар в Бургас – ул. „Любен Каравелов” 8, 0897 897 353.

Тук всеки може да консумира любимата си протеинова добавка с гарантирано качество и професионално приготвена.

Вкусен протеинов шейк, перфекно миксиран с нискомаслено мляко. Истинско удоволствие.

В менюто са включени протеините на най-реномираните производители. Качеството е без компромис. БОГАТ ИЗБОР!

За лоялните клиенти на магазините от веригата “ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ” има приятна изненада – те получават ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКА в цената на консумираните протеини.

Протеинов бар в Бургас

Jay Cutler Total Protein е висококачествена формула, концентрирана смес от суроватъчен протеин, казеин и яйчен протеин за продължителна доставка на аминокиселини и по-добро усвояване. Total Protein ускорява изграждането на мускулна маса и увеличава скоростта на възстановителните процеси.

• 22 грама висококачествен протеин
• Мускулен растеж
• Релефна фигура
• Енергия по време на тренировка

Jay Cutler Total Protein

Протеинът играе изключително важна роля в организма – той изгражда мускулната тъкан, спомага за провеждане на нервните импулси и за поддържане на кръвното налягане, нивото на кръвната захар и обмяната на веществата. Като хранителна добавка, той ускорява изграждането на мускулна маса и повишава скоростта на възстановителните процеси след тренировка. Все по-труден става изборът на протеин сред толкова много и толкова различни продукти.

Jay Cutler предлага нещо наистина различно. Total Protein от елитната серия на шампиона осигурява оптималното количество протеин с моментален ефект.

Total Protein съдържа смес от “бърз” (суроватъчен) и “бавен” протеин (казеин). Суроватъчният протеин и казеинът имат коренно различни, но допълващи се мускулно изграждащи качества. Синергичната смес гарантира продължителна доставка и действие на аминокиселините в мускулите, като същевременно осигурява най-добро усвояване след изпълнение на тренировка с тежести. За още по-добро усвояване и стимулиране на протеиновия синтеза е добавен и яйчен албумин.

Jay Cutler Total Protein съдържа още въглехидрати, фибри и патентована комбинация от ензими, които подпомагат храносмилането и оптимално усвояване на протеина.

Твоята оптимална доза протеин за повече мускулна маса! Поръчай Jay Cutler Total Protein ELITE SERIES сега!


Начин на употреба: Разтворете 1 супена лъжица в 200-250 мл студена вода и приемайте от 2-4 пъти дневно.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.