ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

ANABOLIC PROTEIN FUSION – протеин с германско качество от PEAK

ANABOLIC PROTEIN FUSION – протеин с германско качество

Страницата на Anabolic Protein Fusion в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

PEAK Anabolic Protein Fusion3-компонентна суроватъчна протеинова матрица (изолат, хидролизат и концентрат) и ниско молекулен соев протеин изолат
•  добавени L-аргинин, L-левцин и L-глутамин в свободна форма
•  52% съдържание на есенциални аминокиселини (EAA’s)
•  28% аминокиселини в разклонена верига (BCAA’s)
•  добавени храносмилателни ензими и витаминен комплекс
•  добавен Beta EcdySterone за увеличаване на ефекта

Съдържание в 100 грама продукт:
 протеин: 86.8 гр. / 91.4 гр. в сухото вещество
 въглехидрати: 1.8 гр.
 мазнини: 1.3 гр.

Според най-новите научни твърдения, Anabolic Protein Fusion e оптимизирана протеинова матрица за максимален мускулен растеж. Той съдържа суроватъчни протеини – изолат, концентрат и хидролизат, както и един много добре разтворим соев протеин изолат – Injection Grade. Научните изследвания доказаха, че една такава комбинация от суроватъчен и соев протеин стимулира в голяма степен растежа на мускулите и отделянето на хормони (съотношението естрадиол – тестостерон).

Anabolic Protein Fusion е обогатен със свободните аминокиселини – L-левцин, L-глутамин и L-аргинин, както и с 10 жизнено важни витамина. За по-доброто усвояване и смилане на протеина, продуктът е допълнително оптимизиран с бета-екдистерон и храносмилателни ензими – бромелин, папаин и лактаза.

Тъй като Anabolic Protein Fusion повлиява по-ефективно обмяната на мазнините в сравнение със суроватъчния протеин, препоръчва се най-вече на спортисти, стремящи се към оптимална мускулна маса, хормонален баланс, мускулна здравина и изразени мускули.

Функционалност и механизъм на действие на Anabolic Protein Fusion:

Anabolic Protein Fusion ви доставя разнообразие от аминокиселини за изграждане на мускули. Той усилва стабилността на анаболните хормони и на важните за топенето на мазнини хормони на щитовидната жлеза – Т3 и Т4, както и растежния хормон – HGH.

Anabolic Protein Fusion подпомага синтеза на азотен оксид, следователно и кръвоснабдяването на клетките. Не на последно място, поради активирането на бъбречната функция, той допринася за изграждането на чиста, дефинирана мускулна маса, както никой друг протеин досега.

Късите пептиди на високостойностния суроватъчен протеин – изолати и хидролизати, в състава на Anabolic Protein Fusion, позволяват бързото му усвояване в рамките на около 15-20 минути. По този начин се стимулира синтезата на мускулен протеин и процесите на мускулен растеж бързо след приемането му.

Суроватъчните протеин концентрати в Anabolic Protein Fusion също се резорбират бързо, но не толкова бързо, колкото суроватъчните протеин изолати и хидролизати. Поради щадящата технология на обработка, те съдържат повече от ценните от хранителна гледна точка вторични вещества на суроватъчния протеин, като IGF-1 (инсулиноподобен фактор на растежа), TGF (преобразува растежен фактор), CLA (свързана линолова киселина),  както и имуностимулиращите – имуноглобулин и лактоферин. По този начин, концентратите подпомагат благоприятния ефект на суроватъчния протеин върху здравето и изграждането на мускулите, нивата на глутатион и инсулин.

Соевата съставка в Anabolic Protein Fusion представлява специален, не генномодифициран соев протеин изолат (Injection Grade), несъдържащ изофлавон. Той се разтваря по-лесно от нормалния соев протеин и затова много бързо се усвоява. Освен това, соевият протеин изолат повишава съдържанието на L-аргинин в Anabolic Protein Fusion. Той притежава важни функционални особености, по отношение на синтезата на азотни оксиди и хормоните Т3 и Т4, както и поддържа по-добри стойности на мазнини в кръвта.

Отличният аминокиселинен баланс, който високофункционалните протеини създават за изграждане на мускулна маса, се подобрява още повече, чрез добавените свободни аминокиселини – L-левцин, L-глутамин и L-аргинин.

Ергогенните вещества в състава на Anabolic Protein Fusionбета-екдистерон, храносмилателните ензими бромелин, папаин и лактаза, подпомагат усвояването и разграждането на протеина и допълнително повишават ефективността на продукта спрямо натрупването на мускули.

Какво мога да очаквам от Anabolic Protein Fusion?

Anabolic Protein Fusion е комплексна протеинова матрица със свободни аминокиселини, бета-екдистерон и храносмилателни ензими, която, благодарение на бързата усвояемост на ценните аминокиселини, силно повлиява процесите на мускулно изграждане. Той е особено подходящ за натрупване на здрава и дефинирана мускулатура поради своето регулиращо действие върху обмяната на веществата и някои хормони. Цялостното действие на Anabolic Protein Fusion обаче зависи много от вашите хранителни навици и използването на други суплементи като креатин, аминокиселини, ергогеници.

Нарастването на мускулите и силата се постига чрез достатъчен и постоянен прием на протеини и аминокиселини.

Anabolic Protein Fusion е от голяма помощ за това. Ако приемате една напитка от добавката сутрин след ставане, както и преди и след тренировка, ще възстановите бързо съдържанието на аминокиселини в кръвта. По този начин с Anabolic Protein Fusion можете да си осигурите постоянно набавяне на аминокиселини и да предизвикате по-масивни мускулно-изграждащи процеси в сравнение с бавните протеини.

От друга страна, Anabolic Protein Fusion не предпазва много дълго от разграждане на мускули. Затова е необходимо да взимате редовно от този бърз протеин като алтернативен вариант и да се снабдявате с бавни протеини, за да не позволите на разграждащите процеси да вземат превес над синтезните.

 

Начин на употреба и дозировка: 25-30 гр. пулвер се разтваря в около 300 мл вода или нискомаслено прясно мляко. Според протеиновите нужди се приемат от 1-3 дози дневно. Най-добре е това да стане веднага след тренировка или сутрин на гладно.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство