ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

Ревю на протеина AllWhey Classic

Ревю на протеина AllWhey Classic

Страницата на AllMAX AllWhey Classic в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Веригата магазини за хранителни добавки и спортни храни „ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ“ откри специализиран протеинов бар в Бургас – ул. „Любен Каравелов” 8, 0897 897 353.

Тук всеки може да консумира любимата си протеинова добавка с гарантирано качество и професионално приготвена.

Вкусен протеинов шейк, перфекно миксиран с нискомаслено мляко. Истинско удоволствие.

В менюто са включени  протеините на най-реномираните производители. Качеството е без компромис. БОГАТ ИЗБОР!

За лоялните клиенти на магазините от веригата „ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ“ има приятна изненада – те получават ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКА в цената на консумираните протеини.

Търсите невероятно вкусен протеин, който същевременно с това да Ви помогне бързо да достигнете целите си, а и да е икономичен? Е, търсенето Ви вече приключи! Представяме на Вашето внимание AllWhey!

AllWhey съчетава в себе си последните иновационни технологии при извличането на Whey Protein за създаването на 3-степенна NitriCore система, която осигурява 100% суроватъчен протеин. NitriCore технологията е предназначена за драстично увеличаване на нивата на задържане на азота в мускулната тъкан. Увеличеното задържане на азота гарантира, че бързото изграждане на мускула може да се осъществи и при най-интензивните тренировки, като едновременно с това се гарантира, че чистата мускулната тъкан не се губи по време на възстановяването.

AllWhey е 100% пълноценен протеин, което означава, че той съдържа на 100% всички аминокиселини с разклонена верига и 100% всички незаменими аминокиселини.

AllWhey се подобрява и с OmegaEFA™ (източник на високо стабилни EFA незаменими мастни киселини) и Tri-Blend протеинови храносмилателни ензими, които помагат в усвояването на пептидите в суроватъчния протеин и аминокиселините. Това е от съществено значение да се гарантира, че ще се извлече максимална полза от Протеините, които консумираме.

AllWhey се смесва бързо и във вода и в мляко. AllWhey има невероятен вкус, като се откроява като един от най-вкусните Протеини, създавани някога.

Какво е NitriCore™?

NitriCore е нова разширена система от 3-степенна протеинова доставка, която осигурява 100% Whey Protein, който да Ви достави висококачествен суроватъчен протеин с всяка доза. Благодарение на NitriCore технологията драстично се увеличават нивата на задържане на азота в мускулната тъкан.

Увеличеното задържане на азота гарантира, че бързото изграждане на мускулна може да се осъществи в отговор на интензивните тренировки като едновременно се гарантира, че чистата мускулната тъкан не се губи по време на възстановяването.

Ненапразно много от най-великите културисти смятат този продукт за „най-добрият протеин на планетата!“

AllWhey е обогатен с 97% чист протеин. Това е един хидролизиран суроватъчен протеин изолат. В допълнение тук се съдържа и чист WPI97™ суроватъчен протеин, който има много висока степен на бионаличност и задържането на азот.

AllWhey съдържа 25 грама суроватъчен протеин на лъжица!

AllWhey също съдържа храносмилателни ензими, като лактаза, която е лактоза-редуциращ ензим и бромелаин и протеазни, които са протеин-асимилиращи ензими. Взети заедно, тези ензими улесняват асимилацията и усвояването на пептидите в суроватъчния протеин и аминокиселините.

Компанията AllMAX е предприела и внимателно следила всички стъпки на производствения процес, за да е сигурна, че нейните клиенти ще получат най-чистия и възможно най-добрия протеин.

 

Употреба: Смесете 1 лъжичка (31 грама) с 200-300 мл. вода, сок или мляко по всяко време през деня, когато имате нужда от протеинов тласък.

Supplement Facts

ALLWHEY

Serving Size: 1 scoop (31g)
Servings Per Container: 29
Amount Per Serving % Daily Value*
Calories 120
    Calories from Fat 10
Total Fat 1 g 2%
    Saturated Fat 0.5 g 3%
    Trans Fat 0 g
Cholesterol 30 mg 10%
Sodium 55 mg 2%
Potassium 210 mg 6%
Total Carbohydrates 3 g 1%
    Dietary Fiber 1 g 4%
    Sugars 1 g
Protein 25 g 50%
Vitamin A 0%
Vitamin C 0%
Calcium 6%
Iron 2%
INGREDIENTS: Tri-Stage Whey Protein Matrix™ [WPC80™ (Microfiltered Whey Protein Concentrate [80%]), WPI90™ (CTP™ Whey Protein Isolate [90%]), WPI97™ (Hydrolized Ultra Filtered Whey Protien Isolate (Low Molecular Weight Whey Peptides)], Tri-Amino Recovery Blend (Taurine, Glycine, Creatine Monohydrate), Omega EFA™ (Cold-Pressed Flaxseed Oil Powder, Borage Oil (GLA), Conjugated Linoleic Acid (CLA)), DIGESTOL™ (Lactase (Lactose Reducing Enzyme), Bromelain (Protein Digesting Enzyme), Protease (Protein Digesting Enzyme), Alpha-Amylase).
OTHER INGREDIENTS: Oat fiber, Cocoa Powder (processed with alkali), Natural and Artificial Flavors, Xanthan Gum, Acesulfame Potassium, Sucralose, Soy Lecithin.
ALLERGEN INFORMATION: Contains Protein derived from Milk and Lecithin derived from Soy (less than 1%). Produced in a facility that also handles Egg, Peanut, Tree Nut, Fish, Crustacean & Shellfish products.

* Percent daily values are based on a 2000 calorie diet

† Daily Value not established

Supplement facts vary based on size and flavor.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.