ВИДЕО, СТАКОВЕ

СУПЕР Стак – DEMON DUST + ANGEL DUST

СУПЕР Стак - DEMON DUST + ANGEL DUST

Страницата на СТАКА в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Стак „DEMON Dust + ANGEL Dust”  – тази комбинация от BODY RESEARCH съчетава в себе си само доказано добре работещи компоненти. Вие ще забележите при употребата на този доказал ефективността си стак, че притежавате повече енергия, както за нормален жизнен цикъл, така и при тежки физически натоварвания, ефективно възстановяване с разширената BCAA формула и най-важното, разбира се, загуба на така досадните излишни килограми.

Body Research DEMON DUST е абсолютно иновативна формула, съчетаваща в себе си както получаването на много енергия, така и мощна вазодилация. Посредством уникалният си състав, селектиран в най-добрите спортни изследователски центрове по света, е достигната формула, която осигурява удължено действие на съставките. Ще може да се наслаждавате на тренировка, изпълнена с неподозирана енергия и вазодилация отвъд границите на познатото.

DEMON DUST е подходящ за всички видове спорт – лека атлетика, кросфит, вдигане на тежести, бодибилдинг, фитнес …


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ
:
  Една доза от 10 гр. (1/2 мерителна лъжица), разтворена в 200-300 мл. вода, 30 мин. преди спорт.

Body Research DEMON DUST

СЪДЪРЖАНИЕ в 1 ДОЗА:

420 gr, 42 дози

1 доза – ½ мерителна лъжица (10 gr):

Калории – 32
Въглехидрати – 0 гр
Калций – 70 мг
Витамин С – 100 мг
Магнезий – 60 мг
Фосфор – 90 мг

Напомпваща матрица/ARGININE MATRIX
ААКГ – 1250 мг
Аргинин (хидрохлорид) – 250 мг
Хром – 100 мкг
Ванадил сулфат – 2,5 мг

Креатинова матрица/CREATINE MATRIX
Креатин монохидрат – 1400 мг
Креатин етил естер – 1000 мг
Креатин малат – 1000 мг

Енергийна матрица/ENERGY MATRIX
Кофеин – 25 мг
Бета-аланин – 1750 мг
Цитрулин малат – 500 мг

Възстановяваща матрица/RECOVERY MATRIX
BCAA 4:1:1 – 1000 мг

ВНИМАНИЕ: ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ. Да не се употребява от лица, ненавършили 17 год. и хора над 50 год. Да не се употребява от лица с повишено кръвно налягане, проблеми със сърцето, кръвоносната система, при прием на МАО инхибитири, бременни, кърмещи жени.

ANGEL Dust

Опаковка: 315 gr, 30 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

ANGEL DUST е разтърсващ пробив в света на аминокиселините. Тази нова BCAA 4:1:1 формула е създадена с цел да предизвика максимален анаболен ефект. Ефективно ограничава аминокиселинния дефицит. Съкращава катаболизма до минимум. Подходящ за постоянна употреба преди, по време или след спорт. Не предизвиква резистентност.

Повечето атлети през цялата си кариера могат да не достигнат до така нареченият “анаболен връх”. Понятието анаболен връх е въведено от група специалисти в областта на биомеханиката, това състояние се определя от начина на усвояване на веществата след спорт или по време на възстановяването. 10-месечен експеримент установява, че за най-добро възстановяване след тежка тренировка, относно незаменимите аминокиселини, най-подходящата комбинация на верижноразклонените (BCAA)  е съотношение 4:1:1 в полза на Левцина. Именно съотношението 4:1:1 доказано се разпознава най-добре от клетките, без да има нужда от допълнителен маркер за разпознаване на клетъчно ниво.

Точно такова съотношение ще откриете в супер иновативната формула ANGEL DUST. Формулата на ANGEL DUST съдържа висококачествените, чисти ВСАА аминокиселини Левцин,  Изолевцин, Валин, в перфектното съотношение 4:1:1. Ще Ви осигурят повече мускулна сила и мощ, ефективно възстановяване след тренировка и невероятни резултати във фитнес залата. Това е възможно, защото ВСАА имат редица полезни свойства, особено щом сте активно трениращ бодибилдър – те ще предпазят мускулната Ви тъкан и ще снабдяват организма Ви с енергия, особено когато е под стрес (тренировъчна дейност, физическо натоварване), също така ще запазят гликогеновите Ви запаси, които се изчерпват след интензивна тренировка.

Angel Dust

Добавеният Бета-Аланин ще повиши Вашата издържливост значително в аеробната работа и особенно много, когато тялото е подложено на анаеробна гликолиза, непозволявайки производството на много млечна киселина. По този начин ще тренирате доста по-интензивно и по-дълго. В тялото Бета-Аланинът се превръща в Карнозин, който увеличава издържливостта, подпомага работата на сърцето и разбира се, мускулният растеж.

Добавеният в ANGEL DUST Цитрулин Малат е съставка, която:

• Насърчава растежа на мускулна маса

• Увеличава енергията

• Повишава издръжливостта

• Подпомага възстановяването

• Подобрява усвояването на хранителни вещества

• Поддържа азотния баланс в организма

• Стимулира производството на хормон на растежа

• Повишава секрецията на инсулин
Цитрулин малат е аминокиселина, която повишава производителността по време на тренировки и ускорява възстановяването след интензивно физическо натоварване. Той има положително въздействие върху кръвоснабдяването и оптимизира преноса на хранителни вещества и кислород в мускулите.

Цитрулин малат е безценна съставката за поддържане на положителен азотния баланс в организма. Съставката е мощен прекурсор на аргинин, който играе основна роля в клетъчното делене и подпомага изхвърлянето на токсичния амоняк от организма. Освен това, цитрулин малат подобрява кръвообръщението и оказва подкрепа на сърдечно-съдовата дейност.

Цитрулин малат стимулира производството на хормон на растежа, повишава инсулиновата секреция и неутрализира натрупването на млечна киселина, която пречи на възстановяването на мускулната тъкан. Той увеличава нивата на АТФ енергия в тялото, забавя появата на умора и ускорява метаболизма. Цитрулин малат стимулира имунната система и насърчава естествените защитни сили на организма.

Аминокиселината Глутамин става все по-значима, след като новите изследвания разкриват нейният уникален принос в протеиновия синтез (растеж на мускула), предпазване от разкъсване на мускулната тъкан и повишаване на ефектите на хормоналното покачване. Той също така спомага за поддържането на доброто функциониране на имунната система и за оптимизиране на хидрирането и обема на клетката.


Начин на употреба:
Една доза от 10.5 гр. (1 мерителна лъжица), разтворена в 200-700 мл. вода, 30 мин преди, по време и след спорт.

Съдържание в 1 доза (1 мерителна лъжичка = 10.5 gr):
• Калории / Calories – 24
• Въглехидрати/Carbohydrates – 0 g
• Мазнини / Fat –  0 g
• Белтъчини / Proteins – 6 g
• BCAA 4:1:1 – 4000 mg
• Beta Alanine – 3000 mg
• Citruline Malate – 1500 mg
• L-Glutamine – 2000 mg

 

Внимание:  Да не се употребява от хора с високо кръвно налягане, страдащи от алергии или непоносимост към някоя от съставките. Не се препоръчва за бременни и кърмачки. Не е подходящ за лица под 14 год.  Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:  На сухо, недостъпно за деца място, при температура до 25° C.  Да се пази от директно слънчево греене и от замръзване. Да се консумира до 6 месеца след отваряне на опаковката.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *