ВИДЕО, КРЕАТИН

Arnold Iron Cre3 – Арнолд Шварценегер знае как

Arnold Iron Cre3 - Арнолд Шварценегер знае как

Експлозивна сила, мощни интензивни тренировки и все по-големи тежести – мислите ли, че всичко това е възможно? Няма невъзможни неща за Arnold Iron Cre3 от серията на Арнолд Шварценегер. Формулата залага на най-новата съставка – креатин нитрат, която гарантира отлично усвояване, дава невероятна сила и забавя умората по време на силови или интензивни тренировки.

Предимства  на Arnold Iron Cre3:
• Максимално усвояване
• 10 пъти по-разтворим от други форми на креатин
• Невероятно и продължително напомпване
• Подпомага изграждането на мускулна маса
• Ускорява взъстановяването
• Отличен хранителен източник
• Увеличава силата и енергията

Никога не си си представял, че една хранителна добавка може да ти достави толкова много енергия! Креатин нитрат във формулата на Arnold Iron Cre3 прави истински чудеса с мускулите ти. Тази сравнително нова форма на креатин има изключително добра водоразтворимост, което гарантира по-добра абсорбция и тотално заличава традиционните странични ефекти на креатиновите добавки. Това означава 10 пъти по-лесно, бързо и пълно усвояване – нещо, което до скоро беше немислимо.

Arnold Iron Cre3 се отличава от други подобни продукти на пазара с мощната си напомпваща технология, която осигурява висока концентрация на кислород в кръвния поток, запаси от гликоген и оптимална доставка на хранителни вещества в мускулите. В резултат на това, по време на интензивни тренировки се увеличава мускулната маса, сила и издръжливост. С Arnold Iron Cre3 можеш да тренираш още по-усилено и да правиш повече повторения в рамките на една тренировка.

Формулата на Arnold Iron Cre3 е обогатена с калций, витамин С, витамин Е, таурин и кокосова вода. Витамин С е добре познат природен елемент с есенциално значение за множество процеси в човешкото тяло. Той има силно антиоксидантно действие, помага при заздравяване на рани и фрактури, изгражда устойчивост при инфекции, укрепва кръвоносните съдове, подпомага усвояването на желязо.

Витамин Е е антиоксидант и имуностимулатор, който подобрява снабдяването на тъканите с кислород.

Таурин подобрява кръвоснабдяването и работоспособността на мускулите, увеличава обема на клетките и играе основна роля в усвояването на мазнините. Той има тонизиращо действие и същевременно подобрява паметта.

Кокосовата вода има сходен на кръвната плазма електролитен баланс, което я прави невероятен, натурален заместител на електролитните (изотоничните) напитки. Освен това, тя съдейства за хидратацията на мускулите.

Arnold Iron Cre3 е приятна за консумация добавка, без силни аромати и послевкус.

 

Начин на употреба: Смесете една супена лъжица (4.2 гр) с около 200 мл вода и приемайте половин час преди и непосредствено след тренировка. Може да се приема на гладно или с храна.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.