ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

PHASE 8 – 8 часа протеинов рай за мускулите

PHASE 8 - 8 часа протеинов рай за мускулите

Страницата на PHASE 8 в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

MuscleTech Phase 8 – 8 часа мускулно захранване със 6 различни и изключително качествени протеинови източника!

• 26 грама протеин в доза
• 100 мг микс от храносмилателни ензими
• Предотвратява мускулния разпад и стимулира анаболните процеси
• 8 часа захранване на мускулите!

MuscleTech Phase 8
Нека ви представим най-завършената бавно освобождаваща се, 8-часова протеинoва формула. Phase 8 е първокачествен протеинов продукт, който съчетава бавноусвоими протеинови източници, които максимално да захранват мускулатурата през целия ден. Всяка лъжичка от продукта съдържа 26 грама белтъчини, извлечени от богатото на хранителни вещества мляко. Phase 8 превъзхожда всички съществуващи аналози, защото създава перфектната анаболна и антикатаболна среда, осигуряйки хранителни вещества за мускулите за дълъг период от време.

Основните протеинови компоненти в Phase 8 притежават свойството да освобождават бавно своите аминокиселини в кръвния поток. Този забавен процес спомага за поддържане на възстановителните процеси през целия ден.

6 висококачествени протеина!

Phase 8 съдържа във формулата си 6 различни и изключително качествени протеинови източника, които притежават различна степен на разграждане, което създава перфектни условия за възстановяване на тялото. За разлика от други протеинови матрици, в Phase 8 няма да откриете некачествен протеин.

Основните видове протеини във Phase 8 са:

• Суроватъчен протеин хидролизат (свръхбърз протеин)
• Суроватъчен протеин изолат (бърз протеин)
• Суроватъчен протеин концентрат (бърз протеин)
• Млечен протеин концентрат (среднобърз протеин)
• Калциев казеинат (бавен протеин)
• Мицеларен казеин (бавен протеин)

Освен, че се отличава с уникален протеинов профил и процентно съдържание на протеин, Phase 8 е потенциален лидер с други качества като вкусове, разтворимост и гъстота. Вкусовете на Phase 8 се отличават и поради факта, че са селектирани от едни от най-известни кулинари в света. Какво по-добро от това, един от най-качествените протеини на пазара да бъде и най-вкусния?

За да бъде максимално ефективен, Phase 8 съдържа и добавен микс от ензими, които да разграждат белтъчините и да спомагат за по-лесното им усвояване. По-доброто разграждане на протеина покачва неговата ефективност и качество.

 

Начин на употреба: протеиновия бленд на Phase 8 позволява продукта да се приема по всяко време на деня.
Препоръчително е да се приема 1 доза в части от деня като сутрин след ставане, преди тренировка, след тренировка и вечер преди лягане. За мускулния растеж, най-важният прием е след тренировка.
Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.