ВИДЕО, КРЕАТИН

Performance Creatine – микронизираната креатинова бомба на SAN

Performance Creatine - микронизираната креатинова бомба

Страницата на PERFORMANCE CREATINE в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Микронизираният Performance Creatine на SAN има 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, като по този начин е по-лесен, по-бърз за усвояване и идеален за смесване. Стандартният креатин монохидрат се застоява в стомаха прекалено дълго. Това може да причини дискомфорт за много от ползващите го.
Performance Creatine
се разтваря значително по-лесно и напуска стомаха по-бързо, като по този начин не предизвиква стомашно безпокойство и дискомфорт.

Performance Creatine ви дава:

• Повишава силата и обема на мускулите;
• Повишава и ускорява издръжливостта;
• 20 пъти по-лесно усвоим от стандартният креатин монохидрат.

Креатина в Performance Creatine ще подобри вашата концентрация и умствената Ви дейност и ще стимулира синтеза на протеини в тялото Ви.Много важно свойство на креатина е, че той неутрализира образуването на млечна киселина по време на тренировка, като по този начин предпазва от неприятната мускулна болка след това. Благодарение на Performance Creatine Вие ще постигнете увеличаване на мускулната маса в дългосрочен план. Performance Creatine ще Ви помогне да увеличите издържливостта и силата си, като по този начин максимално ще подобрите ефективността на своите тренировки. Това води до увеличаване на чистата мускулна маса и мускулния обем.

Начин на употреба: Разбъркайте 1 чаена лъжичка с вода или с любимият ви протеин или високовъглехидратна напитка. Приемайте 1-2 чаени лъжички дневно.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не приемайте продукта ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с личният си лекар ако имате сърдечни заболявания, диабет, високо кръвно налягане, психологични състояния, трудност при уриниране, уголемяване на простатата, епилепсия.

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.