ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

NEW GREEN LINE таблетки – за идеална фигура

NEW GREEN LINE таблетки – за идеална фигура

New Green Line – Вълшебната формула за отслабване! Хранителна добавка, която спомага за подтискане на глада, увеличаване на метаболизма и изгарянето на мазнините. Удивителното е, че докато Ви помага да сваляте килограми, Ви зарежда с енергия.
Уникалният продукт е с иновативна формула и изцяло натурални продукти. Лютивият вкус доказва колко е истински и ефективен препаратът “чудо”! Той е с естествени люти чушки – кайен, които работят ефективно за вашата невероятно добра форма, заедно със зелено кафе, черен чай, артишок, африканско манго и др. Всички ни оказаха доверие и отслабнаха здравословно! И най-вече трайно!

New Green Line е продукт, регистриран според всички изисквания на българското законодателство, с богата иновативна формула, чиито съставки действат комплексно, синергично и целенасочено в петте основни направления за здравословна редукция на теглото, а именно:

• Съдейства за намаляване на апетита и бързо засищане.

• Благоприятства поддържане на нормално телесно тегло.

• Допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите.

• Нормализира концентрацията на глюкоза в кръвта след хранене.

• Защитава клетките от оксидативен стрес.

• Ускорява физиологичния ритъм на червата.

• Спомага за освобождаването на излишните течности.

New Green Line e най-добрият комплекс от внимателно съчетани екстракти на растения, микроелементи и аминокиселини със синергично действие за постигане на оптимален ефект – детоксикация и здравословна редукция на наднормено телесно тегло.

Съдържанието на хранителната добавка NEW GREEN LINE е следното:

New Green Line

1. ЗЕЛЕНО КАФЕ

Зеленото кафе са зърна, които не са изпечени и съдържа хлорогенна киселина, която успешно повлиява на топенето на мазнини и свалянето на килограми от теглото поради свойството си да:

• забавя усвояването на глюкозата от храните след нахранване и принуждава организма да гори мазнини, за да се снабди с енергия;

• засилва метаболизма на мазнините в черния дроб. По този начин хлорогенната киселина стимулира организма да изгаря повече мазнини;

• намалява апетита, което довежда до по-малък прием на храна и по бързо засищане;

• мощен антиоксидант за борба със свободните радикали;

• регулира кръвното налягане – направените изследвания показват, че хлорогенната киселина има лек лаксативен и антихипертензивен ефект.

2. ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ЧАЙ

Поради огромния брой биоактивни съединения в зеления чай, неговата редовна консумация се свързва с мощен антиоксидантен, противовъзпалителен, канцеропротективен, детоксичен, диуретичен и други здравословни ефекти. Редица клинични проучвания показват, че при дълготрайна умерена консумация на зелен чай се стимулира изгарянето на мазнините и здравословната редукция на тегло.

3. ЕКСТРАКТ ОТ ХУДИЯ

Растението Худия гордонии (Hoodia gordonii) e малък кактус, растящ в пустинята Калахари, който има свойството да подтиска апетита, като влияе директно върху центъра на глада в хипоталамуса.

4. АФРИКАНСКО МАНГО

Плодовете на африканското манго са много богати на витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини и може да повлияе за здравословното отслабване по няколко механизма:

• намалява лептиновата резистентност и по този начин предизвиква по-бързо и лесно засищане след хранене.

• намалява отлагането на нови мазнини в мастните депа чрез подтискането на техния синтез от въглехидрати (глюконеогенеза).

• подобрява липидния профил, като понижава нивата на общия и лошия холестерол и триглицеридите.

• подобрява и инсулиновата чувствителност на клетките, като повишава нивата на хормона адипонектин. Комплексният механизъм на действие на екстракта от африкансто манго води до намаляване на мастните депа, метаболитния синдром и здравословна редукция на тегло като цяло.

5. ЕКСТРАКТ ОТ ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА (хидроксилимонена киселина)

Плодовете подобни на малки тиквички се наричат още тамаринд. Направените проучвания показват, че екстракта от тамаринд работи по два начина – потиска апетита на централно ниво и пречи на натрупването на мазнини като блокира ключов ензим в синтеза на мазнините от въглехидрати (цитрат-лиаза).

6. ХРОМ ПИКОЛИНАТ

Многобройни изследвания показват, че при дефицит на хром в човешкия организъм, неговото добавяне към диетата регулира чувствително нивата на кръвната захар, подобрява глюкозния толеранс и изгарянето на глюкозата в клетките. Това е така, защото хромът повишава способността на инсулина да се свързва с глюкозата и да я транспортира през клетъчната мембрана. Някои проучвания показват че суплементацията с хром при хром-дефицитни състояния може да намали мастните депа и да подпомогне увеличаването на мускулна маса.

7. ЕКСТРАКТ ОТ АРТИШОК

В екстракта от артишок се съдържат голям брой витамини, минерали, микроелементи и баластни вещества. Една от най-важните съставки на артишока е специфичен за него фитохимикал наричан цинарин, който е мощен антиоксидант и предпазва клетъчните мембрани от увреждане. Освен благоприятният му ефект върху работата на черния дроб и жлъчката, екстракта от артишок има и диуретичен ефект, като предпазва от излишна задръжка на вода и соли в организма. Той упражнява също и лек слабителен ефект върху работата на червата.

8. 5-ХИДРОКСИТРИПТОФАН (5-HPT)

Клинични проучвания показват, че при суплементация с 5-HTP се наблюдава непреднамерена загуба на тегло, поради нормализиране на съня, стреса, негативните емоции и емоционалното преяждане свързано с тях.

9. ЧЕРЕН КИМИОН (Nigella sativa)

Различни проучвания върху свойствата на маслото от черен кимион показват, че то може да намали апетита и съответно дневния хранителен прием, да понижи нивата на холестерола, триглицеридите и кръвната захар. Повлиява благоприятно върху редукцията на тегло и мастните депа в организма.

10. МАЛИНОВИ КЕТОНИ

Малиновите кетони стимулират изгарянето на мазнините в мастните клетки (липолиза) и повлияват добре за намаляване на нивата на хормоните лептини и адипонектини, от които зависи големината на мастните депа в организма.

11. ЕКСТРАКТ ОТ ГОРЧИВ ПОРТОКАЛ

Горчивият портокал съдържа активната съставка Синефрин, който е показал в различни изследвания, че може да повишава нивото на базовия метаболизъм и засилване на термогенезата, като по този начин стимулира изгарянето на повече калории в организма и усилва метаболизма.

12. ЕКСТРАКТ ОТ ЛЮТИ ЧУШКИ – КАЙЕН

Основната активна съставка на екстракта от люти чушки (кайен) е алкалоидно съединение наречено Капсаицин, който притежава свойството да потиска апетита в малки дози и да намалява консумацията на мазнини в храната. Той стимулира изгарянето на мазнините и термогенезата като цяло, повишава издържливостта на организма при излагане на студ и физически упражнения


Дозировка:
3 пъти дневно по 1 таблетка преди хранене

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *