ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

Lipo 6 Black Ultra Concentrate – най-мощния и ефективен фетбърнър от NutreX

Lipo 6 Black Ultra Concentrate - най-мощния и ефективен фетбърнър

Страницата на Lipo 6 Black Ultra Concentrate в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

NutreX Lipo 6 Black Ultra Concentrate е най-мощния и ефективен фетбърнър, който известната американска фирма NutreX произвежда и поставя началото на нова ера в суплементацията за намаляване на телесните мазнини.

Lipo 6 Black Ultra Concentrate е първият в света разрушител на мазнини, събран само в 1 капсула, който почиства и препрограмира рецепторите с помощта на своя ултра-концентриран комплекс за разрушаване на телесните мазнини. Ние наричаме този продукт интелигентният разрушител на мазнини.

Системната употреба на добавки за изгаряне на мазнини нарушават структурата и силно намаляват чувствителността на адренергичните рецептори по повърхността на клетъчните мембрани. Това води до значително намаляване на ефективността на тези добавки, съответно – по-лоши резултати от режимите за намаляване на телесните мазнини и намалена ефективност на стимулантите.
Lipo 6 Black Ultra Concentrate е първият в света интелигентен разрушител на мазнини, който елиминира този проблем и поставя нови стандарти в този клас хранителни добавки.

Тройното действие на Lipo 6 Black Ultra Concentrate води до почистване и препрограмиране на клетъчните рецептори, за да се осигури максимално ефективно взаимодействие между клетките. След това той активира новите рецептори със своя комплекс от съставки толкова мощно, че една единствена капсула ще бъде достатъчна, за да постигнете всичко, което желаете.

Lipo 6 Black Ultra Concentrate

Интелигентният подход на Lipo 6 Black Ultra Concentrate:

1. Почистване на рецепторите с фенилпропаноиди!

2. Препрограмиране на рецепторите с монотерпени!

3. Активиране на новите рецептори с ултра-концентрирания разрушаващ мазнините комплекс!

Какво прави Lipo 6 Black Ultra Concentrate толкова уникален?

Това е първият в света фетбърнър, който елиминира един от основните и най-често срещани проблеми при режимите за намаляване на телесните мазнини – загубата на чувствителността на рецепторите. Този проблем винаги води до намаляване ефективността на тези режими и постигане на крайно незадоволителни резултати при употреба на фетбърнъри.

Системната употреба на фетбърнъри води до постепенно намаляване на чувствителността на адренергичните рецептори и това може да е причината за слабата ефективност на даден продукт, значително по-малка загуба на мазнини и лошо действие на стимулантите. В този момент хората си казват: „Този фетбърнър вече не ми действа!”.

Lipo 6 Black Ultra Concentrate елиминира точно този проблем чрез своето тройно действие, събрано в една единствена капсула!

Как работи Lipo 6 Black Ultra Concentrate?

Lipo 6 Black Ultra Concentrate първо почиства рецепторите с фенилпропаноиди. Така повърхността на клетките се подготвя за правилна междуклетъчна комуникация. Следващата стъпка е препрограмирането на рецепторите чрез монотерпените, съдържащи се във формулата на този продукт. Тези съставки попълват липсващата или погрешна информация дълбоко в паметта на клетките и по този начин създават съвсем нови рецептори. При третата фаза Lipo 6 Black Ultra Concentrate мощно активира новосъздадените рецептори със своя ултра-концентриран комплекс за разрушаване на мазнините. Резултатът – максимална загуба на мазнини. Причина за това е значително по-високата активност на обновените адренергични рецептори.

Колко кофеин съдържа Lipo 6 Black Ultra Concentrate?

1 капсула Lipo 6 Black Ultra Concentrate съдържа 200 mg кофеин.


Начин на употреба
: Приемете 1 капсула Lipo 6 Black Ultra Concentrate сутрин и 1 капсула следобед. Заради екстремната потентност на този продукт НИКОГА не приемайте повече от 1 капсула наведнъж и повече от 2 капсули за период от 24 часа! За максимални резултати приемайте Lipo 6 Black Ultra Concentrate поне 30 минути преди хранене.
Не приемайте Lipo 6 Black Ultra Concentrate по-малко от 6 часа преди лягане за сън вечер! Този продукт се приема циклично, т.е. необходимо е да правите почивка след двумесечен прием. Препоръчваме 2 пъти годишно да правите цикъл на приемане с продължителност 2 месеца.

Всъщност… Колко интелигентен е Вашият фетбърнър?


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *