ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

CLA with Green Tea plus L-Carnitine – фетбърнър от ново поколение

LA with Green Tea plus L-Carnitine - фетбърнър от ново поколение

Страницата на CLA with Green Tea plus L-Carnitine в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

OLIMP CLA with Green Tea plus L-Carnitine – хранителна добавка, предоставяща трите най-активни вещества в процеса на намаляване на телесните мазнини: CLA, екстракт от зелен чай и Л-карнитин. Лабораторно подбраната комбинация активира всички етапи на изгарянето на мазнините. Няколкоседмичен прием предизвиква видима загуба на тегло, намалява риска от йо-йо ефект и намалява целулита.

• Защо комбинацията от CLA, зелен чай и Л-карнитин ефективно ускорява отслабването?

Линоловата киселина, известна под съкращението CLA, в комбинация със специално изолирани полифенолни съединения, открити в зеления чай, много ефективно се допълват взаимно в процеса на оформяне на тялото. Екстрактът от зелен чай съдържа мощни биологичноактивни вещества, ускоряващи трите основни процеса: откриване на мазнините, контролиране на ефективното изгаряне в мускулните клетки и предотвратяване на повторното запълване на мастните депа. Наличието на CLA отговаря за пълното унищожаване на мастните клетки, така че те никога не може да се възстановят. Освен това, CLA силно активира процеса на изграждане на мускулен белтък на мястото на загубените мазнини, в резултат на което тялото става значително по-твърдо и стегнато.

• Защо комбинация от CLА и Зелен чай плюс Л-карнитин е по-ефективна от комбинацията на CLA и зелен чай?

До момента на пазара има много препарати на основата на CLA и зелен чай, но се оказва, че използването им на практика не винаги е ефективно. Ограничената ефективност отчасти се дължи на намалената активност на една от метаболитните реакции, за които отговаря Л-карнитинът, а именно ефективен транспорт на мазнините до горивната камера на клетките и подобряване достъпа на кислород за окислението им.

• Как хранителната добавка помага срещу целулита?

CLA ефективно предотвратява натрупването на мазнини, по-специално в зоните на бедрата и ханша. Освен това, CLA силно активира процеса на изграждане на мускулен белтък на мястото на загубените мазнини, в резултат на което тялото става значително по-твърдо и стегнато.

Предназначение:
Препоръчва се както по време на диета за отслабване, така и след нейното приключване. По време на диетата продуктът не само ускорява процеса на изгаряне на мазнини, но също така предотвратява загубата на твърдост на тялото. Добавката има много благоприятен ефект върху сърцето и кръвоносната система. Тя може да се използва успешно и в условия на ниска физическа активност.

 

Начин на употреба: 1-2 капсули

По време на диета за отслабване да се приемат 2 х 1 капсули дневно на гладно – преди закуска и вечеря в дни свободни от тренировка; и преди закуска и 30 минути преди физически упражнения в тренировъчни дни . След достигане на желаната загуба на тегло, за да се избегне възстановяване на загубените мазнини, се препоръчва използването на добавката за 8 седмици, в доза 1 капсула дневно.

Хранителна стойност:

Хранителна стойност в 2 капсули в 4 капсули
Свързана линолова киселина CLA 80%
от която CLA
1000 мг
800 мг
2000 мг
1600 мг
Екстракт от зелен чай
От който EGCG
400 мг
132 мг
800 мг
264 мг
Л-карнитин 200 мг 400 мг

 

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство