АМИНОКИСЕЛИНИ, ВИДЕО

GOLD AMINO 9000 – всички необходими аминокиселини в 1 доза

GOLD AMINO 9000 feat

Към страницата на GOLD AMINO 9000

Аминокиселините са основните градивни елементи на белтъчините в човешкото тяло. Те играят важна роля за развитието на мускулите, отговорни са за всички процеси в нашето тяло, включително ментален фокус, заспиване, събуждане, учене и т.н.

Главните аминокиселини са 20 и в зависимост от вида на веригата, аминокиселините биват 2 вида – незаменими (есенциални) и заменими.

Незаменимите аминокиселини са 8 на брой – метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилаланин и валин. Те са незаменими (есенциални), защото не се произвеждат в тялото, а се налага да се поемат чрез хранителните продукти (или от спортните добавки, хранителни добавки или лекарства).

Другите 12 аминокиселини са заменими (неесенциални), т.е. тялото може да ги произведе, ако има нужда от тях.

Левцинът, изолевцинът и валинът се наричат “верижно разклонени аминокиселини” (BCAA).

GOLD AMINO 9000 е комбинация от всички необходими аминокиселини – заменими и незаменими.
С всяка доза от 6 таблетки (9000 mg) получавате изключително бърз приток на всички заменими и незаменими аминокиселини.

GOLD AMINO 9000 е с аминокиселинен профил, подходящ за употреба при всякакви спортове – аеробни, бойни, фитнес, бодибилдинг. Подходящи са при атакуване на високопрагови натоварвания за кратко и дълго време.

GOLD AMINO 9000 е подходящ за приемане преди, по време или след спорт. 1 доза (6 таблетки, 9000 mg) преди спорт ще ви достави достатъчно аминокиселини, за да може тялото ви да не попада в мощен катаболен процес, особенно ако обичате да тренирате интензивно. Употребата по време на тренировка би ограничила до минимум същия този катаболен (разрушителен) процес при мускулите.

Употребата на GOLD AMINO 9000 след спорт е може би най-важният момент в случая. Приема на висококачествени белтъци след физическа работа е много мощен фактор за повишаване чувствителността на нашите андрогенови рецептори, които имат способността да различават анаболните хормони, произведени от нашето тяло в повече следствие на физическата работа. По този начин се повишава и белтъчният синтез, което има пряко отношение към мускулният растеж.


Начин на употреба:
1 доза (6 таблетки, 9000 mg), разпределени преди, по време или след спорт.
Дневната доза може да бъде приета и еднократно.

  • В дни без спорт 1 доза от 6 таблетки се разделят на равни интервали в рамките на деня.
  • За ветерани в спорта дозата се определя от самият атлет.
  • Зa хора, които не спортуват и желаят да подобрят общото си физическо състояние 3-4 таблетки дневно