АМИНОКИСЕЛИНИ, ВИДЕО

BCAA Blast – верижно разклонени аминокиселини от Pure Nutrition

BCAA Blast - верижно разклонени аминокиселини

Страницата на BCAA Blast в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Pure Nutrition BCAA Blast – високоефективна матрица, осигуряваща 5000 mg аминокиселини с разклонена верига, за перфектно възстановяване след супер-интензивни тренировки и физическо натоварване. BCAA Blast съдържа във формулата си и аминокиселината глутамин, която действа едновременно с ВСАА, за засилен мускулен растеж, и по-бързо възстановяване. BCAA Blast съдържа ВСАА в най-доброто за тялото съотношение от 2:1:1 между левцин, изолевцин и валин.

• Засилено възстановяване на мускулите
• Намаляване до минимум катаболното увреждане на мускулите
• Намалена мускулна болезненост
• Повишени нива на аеробния и анаеробния капацитет
• Бавно настъпване на чувството за умора
• Облекчаване възпалението на мускулите
• Повишен протеинов синтез
• Постигане на чиста мускулна маса

BCAA Blast

BCAA ще Ви направят посилни, издържливи и мускулести

За всеки от Вас, трениращите усилено, една от главните цели е да постигнете повече сила, обем, и мускулна издържливост. Както знаете, мускулите са  метаболитно по-активни, което означава, че ще изгарят повече калории, дори и в покой. Изследвания показват, че ВСАА добавките всъщност могат да Ви помогнат  да станете по-мускулести и по-силни. Редовния прием на ВСАА, преди или по време на тренировка, ще съдейства за предотвратяване разграждането на мускулния протеин, и ще подобрят както психическата, така и физическа издръжливост. Постигането на повишена работоспособност по време на тренировка е от първостепенно значение, без значение какви са вашите фитнес цели, и независимо дали сте атлет, културист, или друг вид спортист.

BCAA могат да Ви помогнат да редуцирате излишните мазнини

Както вече споменахме, когато хората следват много ниско калорични диети, те в крайна сметка губят мускулна  маса като резултат. BCAA могат да ограничат този процес. В действителност, консумирането  само на 12 грама ВСАА на ден води до значително по-малко увреждане на мускулите.Това може да бъде изключително важно, ако сте на диета. Защо Ви казваме това? Поддръжането на чистата мускулна маса е от съществено значение за увеличаване горенето на излишните мазнини. А BCAA също са свързани с увеличаване загубата  на мазнини, особено висцералните. Висцералната  мастна тъкан е смъртоносна мазнина, която се натрупва около централните органи, и може да внесе хаос във  вашето здраве. Комбинацията от редовни тренировки, с допълнителен прием на добавки с ВСАА, спомага за премахването на висцералните мазнини, както и на излишните подкожни мазнини.

BCAA предотвратява загубата на мускулна маса

Когато  тялото е под стрес (т.е. интензивни упражнения) или когато сте в етап на възстановяване след тренировката, Вие сте пред риск от загуба на чиста мускулна маса. Когато обаче добавите към диетата си ВСАА добавка, ще се поддържа положителен азотен баланс, който, както знаете, е от голямо значение за възстановяването и мускулния растеж. Всъщност, ВСАА са много по-ефективни при предотвратяването на мускулния катаболизъм, отколкото  други спортни добавки. Има много обещаващи доказателства, че приема на ВСАА  след тренировката осигурява бърз приток на аминокиселини в мускулните клетки, защитавайки ги от катаболно разграждане.

Разгледани поотделно…

• L-Левцин играе жизненоважна роля в производството и запазването на мускулната тъкан , като подкрепя синтеза на протеини в мускулите и черния дроб и блокира разграждането на мускулната тъкан. Той също така регулира захранването с енергия на тялото и играе роля в синтеза на глюкоза.
• L-валин е важна част от биосинтеза на протеин и правилното превръщане на храната в енергия.  Друго важно свойство  е стимулиране на производството на инсулин, който контролира кръвната захар и ускорява усвояването на аминокиселини в мускулите и черния дроб.
• L- изолевцин  важен градивен елемент за синтеза на протеини. Може значително да подпомогне енергийните доставки на митохондриите – електроцентралите вътре във всяка клетка.

Може би вече сте опитвали продукт с ВСАА, и не сте били доволни от вкуса му?

Е, с BCAA Blast това няма да се случи. Напротив – Вие ще запомните невероятния вкус на този продукт, и опитвайки го веднъж, дори няма и да помислите да го замените с друг. BCAA Blast ще се превърне в едно очаквано и приятно преживяване за сетивата Ви, а за Вас ще стане любимата възстановяваща напитка. BCAA Blast е този продукт, който сте търсили винаги. С него, Вие ще можете да  постигнете  невероятни резултати, за които дори не сте мечтали!
Начин на употреба: Приемайте 1 лъжичка (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода. За оптимални резултати приемайте 1 доза преди и след тренировка, сутрин и между храненията.

Съдържание:

Supplement Facts
Serving Size 1 level scoop (6.5 g)
Servings 77
Amount per Serving
Calories 21 kcal
L-Leucine 2000 mg
L-Isoleucine 1000 mg
L-Valine 1000 mg
L-Glutamine 1000 mg
Vitamin B6 (Pirodoxine) 2.5 mg
Potassium 40 mg

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство