АМИНОКИСЕЛИНИ, ВИДЕО

BCAA PRO RELOADED – аминокиселини в уникалното 12:1:1 съотношение

BCAA PRO RELOADED – аминокиселини в уникалното 12:1:1 съотношение

Страницата на BCAA PRO RELOADED в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Искате да сте големи и силни? Тогава побързайте да грабнете феноменалния продукта BCAA Pro Reloaded на  SAN! Да речем, че сте упорити  като муле, и сте решени да добавите мускули като гранит по цялото си тяло, и то все повече с всеки изминал месец. Умът и тялото работят в едно, и няма нищо което да Ви спре, по пътя към постигане на целите, но сякаш нещо куца. Това от което имате нужда е BCAA Pro Reloaded. В съчетание с правилно хранене, и редовни и интензивни тренировки, BCAA Pro Reloaded ще направи мускулестото тяло   съвсем реално  и възможно, защото този продукт увеличава синтеза на протеини.

Основни характеристики на BCAA Pro Reloaded

• Подпомага естественото производство на тестостерон
• До 10 пъти по-изразен анаболен потенциал
• Значително подобрява възстановяването
• Подобрява мускулния растеж и производителност
• Повече бионаличен от останалите подобни продукти
• Максимална абсорбция на активните  съставки
• Чудесен, освежаващ вкус

Повече от 35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от BCAA (аминокиселини с разклонена верига – валин, левцин и изолевцин). Приблизително 25% от енергията, която използвате  по време на тренировка, идва именно от тези  BCAA. Тези аминокиселини са незаменими, а това означава, че Вие трябва да ги получавате от странични източници – с храната  и с добавки. Те се различават от другите  аминокиселини, тъй като  влизат директно в мускулите, а  не се метаболизират  в черния дроб. Ежедневните интензивни тренировки разрушават BCAA в организма, така че, за за да компенсирате този недостиг, трябва да приемате  BCAA аминокиселини  преди и след тренировка. Основната функция на BCAA аминокиселините е  възстановяване след тренировката.

BCAA Pro Reloaded Ви осигурява ВСАА, но по съвсем нов и револючионен начин! Повечето подобни продукти доставят тези аминокиселини в съотношение  02:01:01, което по принцип  е добре, но не осигурява подходящо анаболно задвижване. Продукта BCAA Pro Reloaded  доставя  L-Leucine –  6300 мг,  L-Изолевцин  – 525 мг, и L-Валин –  525 мг във всяка доза, и то в уникално мощното съотношение  12:01:01! Формулата на продукта включва също така микронизиран L-глутамин – 2500 мг, за допълнително  насърчаване на възстановяването.  ВСАА аминокиселините, които BCAA Pro Reloaded съдържа, са по-разтворими във вода и по-бързо се  абсорбират. Това означава че Вие можете да постигнете свръх резултати, за относително кратък период!

 

Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка с 300 мл вода и приемайте  по време и непосредствено след тренировка.

Съдържание в 1 доза:

Supplement Facts
456 Grams Watermelon
Serving Size:1 Scoop (11.4g)
Servings Per Container: 40
Amount Per Serving % Daily Value
12:1:1 IBCAA Solv™ Instantized BCAA’s: 7500mg
L-Leucine 6300mg
L-Isoleucine 525mg
L-Valine 525mg
L-Glutamine (Micronized) 2500mg
† Daily Value not established
Other Ingredients:
Natural And Artificial Flavors (Natural Grape Skin Color, Maltodextrin, Tocopherol), Citric Acid, Lecithin, Sucralose, Acesulfame-K
Manufactured in a facility that also processes egg, shellfish, fish, soy, peanuts, tree nuts and milk ingredients.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.