ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

SYNTHA-6 – шампионската протеинова матрица на BSN

SYNTHA-6 - шампионската протеинова матрица на BSN

Страницата на SYNTHA-6 в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

SYNTHA-6  – Вкусен гъст протеинов шейк с добавени микроелементи и хранителни съставки, подпомагащи храносмилането и усвояването. Без аспартам.

Патентована високотехнологична протеинова матрица, състояща се от:

• Матрица от свръх пречистен протеин, съдържащ алфа-лакталбумин
• Неденатуриран алфа и бета-казеин и казеинати
• Микрофилтриран суроватъчен протеинов изолат, съдържащ пептидни фракции от суроватъчен протеин
• Яйчен албумин
• Калциев казеинат
• Концентрат от млечен протеин

Всеки от протеините на Syntha-6 осигурява уникален и допълващ се профил от аминокиселини и нива на тяхната абсорбция. Използването на Syntha-6 между или едновременно с храненията осигурява непрекъснат приток на аминокиселини във времето.

Устойчиво освобождаваща се мултифункционална мицеларна протеинова матрица.
Съдържа по-бързо и по-бавно разграждащи се протеини. Матрицата поддържа повишени нива на концентрация на аминокиселини и азот до 7 часа, взависимост от хранителните нива на потребителя и нивото на физическа активност.

Глутаминови пептиди служат като продуктивни източници на глутамин за поддържане на глутаминовите запаси в цялото тяло и следователно на мускулния протеинов баланс.

Биоактивни ензими за усвояване на протеина (Aminogen и Папаин)
Тази система за оползотворяване на протеина подпомага оптималното протеиново разграждане и абсорбиране, което включва поемането на аминокиселини от тъканите.

МСТ (средноверижни триглицериди), и EFA (есенциални мастни киселини). МСТ представляват бързо изгарящ енергиен източник. Те подпомагат окисляването на мазнините през въглехидратите и могат да контролират апетита. Бързо се абсорбират в тънкото черво и се пренасят директно към черния дроб. Те не се произвеждат от тялото и трябва да се приемат допълнително, за да компенсират недостига си. Също така подпомагат сърдечно-съдовата система.

Аминокиселини с разклонена верига (ВСАА) и други основни и неосновни аминокиселини: съдържат повече от достатъчни количества от всяка аминокиселина, необходима в човешкия организъм.

Фиброва матрица – фибрите поддържат стомашно чревното здраве, могат да спомогнат за регулиране на апетита и поддържат нивата на кръвната захар в нормални стойности. Освен това помагат за още по-добро усвояване на протеина.

Syntha6 поддържа следните нива от пирамидата BSN:

• Хранителна поддръжка
• Мускулна поддръжка
• Контрол на теглото

 

Начин на употреба: След ставане, преди и след тренировка, като заместител на хранене