ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

Ревю на OPTI+ Whey 90

Ревю на OPTI+ Whey 90

Страницата на BWG OPTI+ Whey 90 в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Веригата магазини за хранителни добавки и спортни храни “ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ” откри специализиран протеинов бар в Бургас – ул. „Любен Каравелов” 8, 0897 897 353.

Тук всеки може да консумира любимата си протеинова добавка с гарантирано качество и професионално приготвена.

Вкусен протеинов шейк, перфекно миксиран с нискомаслено мляко. Истинско удоволствие.

В менюто са включени протеините на най-реномираните производители. Качеството е без компромис. БОГАТ ИЗБОР!

За лоялните клиенти на магазините от веригата “ИЗГОРИ МАЗНИНИТЕ” има приятна изненада – те получават ТАЛОН ЗА ОТСТЪПКА в цената на консумираните протеини.

BWG Muscle Line – OPTI+ Whey 90

• Немско качество!

• Висококачествена протеинова матрица

• Страхотен вкус и разтворимост

• БЕЗ АСПАРТАМ, БЕЗ ГМО, БЕЗ ГЛУТЕН!

• Добавени ВИТАМИНИ

• 4100 mg BCAA в доза

• 3900 mg Глутамин в доза

Високите нива на протеин подпомагат мускулния растеж, особено когато се приема в анаболният прозорец” няколко часа преди и след тренировка.

В нашият продукт ние добавихме така наречените верижно разклонени аминокиселини (ВСАА), съставът на които е Леуцин, Изолеуцин и Валин. Тези аминокиселини са много използвани за възстановяване след тежки интензивни тренировки.

Към този продукт също е добавен Глутамин, който е аминокиселината с най-голямо съдържание в тялото на човека. Тя е около 60% съдържание. Глутамина също помага за възстановяване, съчетан с ВСАА верижно разклонените аминокиселини става бум на възстановяване.

Суроватъчния протеин е много важна добавка за бодибилдърите и активните спортисти! Тъй като те и културистите тренират често и изразходват голямо количество енергия, протеиновите нива се изчерпват.

Като основа в изграждането на мускулите, незаменимите аминокиселини, като глутамин (подобрява мускулите, издръжливостта и възстановява мускулите) се съдържат във висококачествените протеини от суроватка, не само може, но и ще помагат в мускулното възстановане и по-бързия растеж на мускулните влакна.

С хранителен режим тези, които искат да загубят някои допълнителни мазнини, суроватъчния протеин може да бъде много полезен, защото добър прием на този протеин балансира нивата на кръвната захар, а и въглехидратите са причина нивото на кръвната захар да се променят постоянно. Когато нивата на кръвната захар са балансирани, вие не сте толкова податливи на неистово хранене и имате повече енергия и по-голяма загуба на мазнини.

Суроватъчния протеин ви позволява да контролирате вашата диета ефективно. Повечето хора, които искат да променят своето тяло могат да се възползват от суроватъчните протеинови добавки по-добре, но тъй като протеина е естествено съдържащ се в много хранителни продукти, дефицита обикновено не е проблем.

Протеина, ако се приема с въглехидрати, е по-добре за изграждането на мускулите, отколкото самостоятелен прием на протеин!

В проучване, проведено в Университета на Тексаски Медицински Клон, е измерено количеството на усвояване на аминокиселината L-фенилаланин в здрава мускулна тъкан на краката в един от трите протеинови шейкове. Шейковете са били консумиране 1 и 2 часа след интензивна тренировка за крака и предоставят около 6 грама протеин, 34 грама въглехидрати, или и двете на шейк за 150 културисти.

Л-фенилаланиновото усвояване на белтъчиния и въглехидратен шейк е измерена като 3 пъти по-високо от въглехидратния шейк и около 2 пъти по-голямо, отколкото на аминокиселинния шейк! Както знаете, след тренировъчния шейк е най-критичният момент за храна при увеличаване на вашият анаболизъм. Уверете се, че приемате малко въглехидрати във вашият след тренировъчен шейк за максимални резултати!

 

Начин на употреба: 2-3 супени лъжици, смесени с 300 мл. вода или нискомаслено мляко. 2 пъти на ден. Препоръчително единият след тренировка другият рано сутрин.

 

Nährwert Pro 100 gr
Brennwert 1577 kJ / 379 kcal
Eiweiß 70 g
-> davon Alanin 4400 mg
-> davon BCAAs 17100 mg
-> davon Glutamin / -säure 18900 mg
Kohlenhydrate 11,9 g
Fett 5,4 g
-> davon gesättigte Fettsäuren 3,6 g

 

Aminosäurenprofil Pro 100 gr
L-Iscoleuchin (BCAA) 5000 mg
L-Leuchin (BCAA) 8700 mg
L-Lysin 8300 mg
L-Methionin 1800 mg
L-Phenylalanin 4200 mg
L-Threonin 5500 mg
L-Tryptophan 1700 mg
L-Valin (BCAA) 3400mg
L-Arginin 3300 mg
L-Histidin 2100 mg
L-Cystein 2200 mg
L-Glycin 2600 mg
L-Tyrosin 3900 mg
L-Alanin 4400 mg
L-Asparaginsäure 10300 mg
L-Glutamin* / -säure** 18900 mg
L-Prolin 6200 mg
L-Serin 5300 mg

 

Vitamine Pro 100 gr
Vitamin B1 1,65 mg
Vitamin B2 2,1 mg
Vitamin B6 2,1mg
Vitamin B12 3,75 µg
Vitamin C 120 mg
Vitamin E 18 mg
Biotin 75 µg
Folsäure 300 µg
Niacin 24 mg
Pantothensäure 9 mg