ВИДЕО, ПРОТЕИНИ

INSTANT WHEY PRO – Кралят на суроватъчните протеини

INSTANT WHEY PRO - Кралят на суроватъчните протеини

Страницата на INSTANT WHEY PRO в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Instant Whey е най-перфектния познат източник на протеин. Независимо дали преди или след тренировка, или по всяко време през деня, Вие притежавате нямащ равен на себе си  източник на протеин.

Какво е Reflex Instant Whey?

• Кралят на суроватъчните протеини! Изключително ниско съдържание на въглехидрати! Изключителният “King of Whey“!

Whey Protein Isolate (изолиран суроватъчен протеин), като основна съставка.

• Бързо усвоимия суроватъчен “King of Whey, а това е най-добре продавания протеинов прах във Великобритания и всъщност, понастоящем е най-уважаваният суроватъчен протеин на прах в Европа. Това е единственият суроватъчен протеин на прах, който се тества всеки месец, за да се докаже, че отговаря на декларирания състав върху лейбъла за минимално съдържание от 80% протеин. Това е стандарт, който трудно може да бъде надминат!
Бързо усвоимия суроватъчен Instant Whey съдържа извлек на суроватъчен протеин, най-скъпата и най-чиста фома протеин, който се предлага на пазара.

• Съдържа и патентованият от REFLEX Muscle Drive Рeptide Сomplex, пептиден комплекс за активно захранване на мускула. Този комплекс е прецизна комбинация от две съставки за изграждане на мускула:

Peptide Bonded (свързан) Glutamine – Тази форма глутамин се усвоява по-ефектно от тялото, отколкото стандартния свободен глутамин, като така спомага за възстановяването след усилена тренировка.

Whey Protein Hydrolysate – Специално селектиран суроватъчен протеин с висок DH, който е богат на пептиди и аминокиселини. Тялото ни усвоява пептидите много по-бързо, отколкото целите протеини, така дава възможност за почти незабавно въздействие на изграждащите мускулите аминокиселини.

• Друга голяма разлика между стандартно произвежданите суроватъчни протеини и Instant Whey са включените специални Digezyme ензими и Lactospore пробиотици.
Digezyme ензимите – широко проучени и е доказано, че подпомагат усвояването на протеините, а Lactospore pro-biotics, подобни на тези в киселото мляко осигуряват по-здрав стомах. За Instant Whey се използват специално избрани партиди суроватъчен протеин, като избора ни зависи от високото ниво на протеин, по-ниски нива на мазнини и по-ниски нива на въглехидрати.
Кралят на суроватъчните протеини” набавя също така и биологични съставки като Glycomacropeptide, Immunoglobulin, Lactoferrin, Lactoperoxidase и пр.

• Лесен за използване и усвояване и забъркване.
• Без добавена сол, смола или пълнители.
• Без изкуствени аромати или оцветяване.
• Най-добрият на вкус суроватъчен протеин с изключителна гама аромати.

 

Начин на употреба: 2 мерителни лъжички (= 25гр.) в 300 мл. вода или мляко.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.