ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

ARNOLD IRON WHEY – протеиново бижу от железния Арнолд Шварценегер

ARNOLD IRON WHEY - протеиново бижу

Iron Whey от серията Arnold на Muscle Pharm е висококачествен, микрофилтриран 100% суроватъчен протеин, който осигурява на организма всички важни аминокиселини, подпомага мускулния растеж и ускорява възстановителните процеси след тежки тренировки.

Предимства: 
• Ускорява възстановяването
• Подпомага мускулния растеж
• 22 гр висококачествен протеин
• Лесно разтворим
• Без глутен

Суроватъчният протеин е незаменим за всеки хранителен режим, без значение от нивото на тренировката или от годините. Той има висока биологична стойнсот и се счита за един от най-добрите източници на протеин на пазара.

Arnold Iron Whey
Iron Whey е концентрирана протеинова формула, създадена, за да повиши нивата на азот в кръвта. Високите нива на азот са предпоставка за интензивен растеж на мускулна тъкан. За да гарантира изграждане на чиста мускулна маса, протеинът в Iron Whey доставя на организма естествени аминокиселини директно в кръвния поток. По този начин, продуктът създава богата на азот среда, която оптимизира протеиновия синтез и води до изграждане на чиста мускулна маса.

Iron Whey не съдържа глутен и е подходящ за хора с непоносимост към глутен или за такива, които избягват глутена по други причини.

Arnold Iron Whey

Дозировка: Смесете 1-2 супени лъжици с 150-200 ml вода и приемайте 1-3 пъти дневно, непосредствено преди и/или след тренировка.

Arnold Iron Whey