ВИДЕО, ПРОТЕИН, ПРОТЕИНИ

Platinum Isolate Supreme – най-качественият протеин на пазара

PLATINUM ISOLATE SUPREME – най-качественият протеин на пазара

Platinum Isolate Supreme на SAN Nutrition е най-качественият протеин на пазара. Това е една цялостна формула, която се усвоява изключително добре и е с невероятен вкус.

Platinum Isolate Supreme съдържа:
Глутамин, Разклонена верига Аминокиселини (BCAA), цистеин, минерали, лакталбумин, лактоферин и жранителни вещества повишаващи нивата на глутатион (GSH), които имат благоприятно влияние върху имунната система.

Без абсолютно никакви мазнини, захар и лактоза Platinum Isolate Supreme ви снабдява с 27 грама чист, супер качествен суроватъчен протеин съставен от хидролизат и изолат, които от своя страна подпомагат изграждането на чист мускул. Различните вкусoве, на които можете да се насладите, превръщат Platinum Isolate Supreme във вашият ежедневен избор.

Platinum Isolate Supreme

Platinum Isolate Supreme е матрица, която е съставена от суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин хидролизат. Протеина се смесва изключително бързо и се усвоява светкавично. Всички активни съставки в този продукт ще Ви осигурят невероятни ползи. Сред тях са и небезизвестните аминокиселини от BCAA групата, а именно левцин, изолевцин и валин. Също така с този мощен продукт ще получите стабилна доза от важния глутамин.

Platinum Isolate Supreme ще разчита на тях, за да Ви снабди с мощен прилив на енергия и увеличена издръжливост. Също така ще постигнете стабилен хранителен баланс и ще увеличите Вашия мускулен метаболизъм. Важен момент е анти-катаболното действие на тази супер матрица. То се състои в подпомагане на мускулните Ви влакна против разпадане при прекомерна тренировка.

Platinum Isolate Supreme ще Ви осигури мощно възстановяване. Така ще можете да позволите на мускулите Ви да си починат след тежка тренировка, като този процес ще трае в пъти по-малко, отколкото ако не приемете продукта. Така ще стартирате свежи и уверени в следващата Ви серия. Platinum Isolate Supreme ще Ви снабди с тези важни аминокиселини, защото те са градивните блокове на Вашата мощна мускулатура.

Този продукт изгражда неповторима мускулна маса. Тя ще е релефна и изключително чиста. С Platinum Isolate Supreme ще увеличите Вашата сила и тя ще стане чудовищно голяма. Мощта Ви ще е тотално експлозивна и ще всявате абсолютен респект във фитнес залата. Ще попълните и глутаминовите запаси в тялото Ви и така ще подпомогнете и работата на имунната и стомашно-чревната Ви системи.

Начин на употреба: Смесете 1 мерителна лъжица (30 gr) от Platinum Isolate Supreme с чаша вода. Пийте 1-4 дози на ден.

Съставки: Ultrafiltered, low temperature processed high quality instantized whey protein concentrate, cross flow microfiltrated undenatured whey protein isolate, natural and artificial flavors (maltodextrin, cocoa powder, natural and artificial flavoer chemicals), sucralose.