ВИДЕО, ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ (Видео), НАПОМПВАЩИ

Влияят ли азотните бустери върху мускулния растеж

Влияят ли азотните бустери върху мускулния растеж

ВЛИЯЯТ ЛИ АЗОТНИТЕ БУСТЕРИ ВЪРХУ МУСКУЛНИЯ РАСТЕЖ

АЗОТНИ БУСТЕРИ – виж ТУК

Продуктите, съдържащи Азотен Оксид (Азотен бустер), са едни от най-популярните добавки на индустрията за изграждането на мускули. Защо? Защото те работят, и то добре.

Азотен Оксид (Азотен бустер) е важна сигнална молекула, която действа в много тъкани за регулиране на гама от физиологични и клетъчни процеси. Ролята му за първи път е открита от няколко групи, които опитвали да идентифицират агента, който стимулирал релаксацията на кръвоносните съдове и регулиране на съдовия тонус. Този агент е наречен ендотелен релаксиращ фактор и първоначално бил смятан за протеин, както повечето сигнализиращи молекули. Открито било, обаче че този фактор бил Азотен Оксид – високореактивен газ.

Азотен Оксид (Азотен бустер) е доказано, че играе важна роля в различни биологични процеси, включително невротрансмисия, имунната защита, регулиране на клетъчната смърт и подвижността на клетките.

Чудите се дали Азотният бустер ще ви помогне?

Ето 6 причини, поради които трябва да опитате азотни бустери:

1. Азотния бустер ви дава енергия

За да увеличите мускулната си маса трябва да тренирате усилено. Интензивните тренировки изискват изобилие от енергия, но се пак всички имаме дни, когато се чувстваме отпаднали, преди или по време на тренировките ни. Ако умората е проблем, Азотния Оксид може да ви помогне.

2. Азотния бустер увеличава доставката на кислород до работещите мускули

Азотния Оксид ще ви помогне както в трудните серии, така и в тежките по-тежките тренировки. Азотния Оксид ви позволява да тренирате по-дълго и ви дава повече сила, и в този смисъл той се смята и за енергиен бустер.

3. Азотния бустер помага за изгарянето на мазнини

Освен, че ви дава енергия и ви позволява да тренирате по-дълго, Азотния бустер също кара тялото ви да използва повече телесни мазнини за гориво. Изследване от Американското списане по ендокринология и метаболизъм октрива, че 9 човека използвали добавката L-аргинин (азотен бустер), имали повече глицерол и увеличена концентрация на неестерифицирани мастни киселини. Тези фактори индицират потенциала на Азотния Оксид за изгаряне на повече мазнини.

4. Азотния бустер ви помага да се възстановите по-бързо

Доброто възстановяване е ключът към увеличаването на мускулна маса и добрата кондиция в залата. Когато се стигне до възстановяването, ще ви трябва всичката помощ , която ще можете да намерите. Азотния Оксид повишава прилива на кислород в мускулите, позволявайки по-бързо възстановяване на мускулите. Клетките ви ще получат това, от което се нуждаят, когато им потрябва. Азотния бустер ще ви помогне да сте готови за следващата тренировка

5. Азотния Оксид ви напомпва!

Азотния бустер ви напомпва! Азотния Оксид допринася за онемяващо мускулно напомпване , при което ви показва, че наистина тренирате мускулната група точно както трябва. Мускулите ви ще се чувстват пълни, набъбнали и готови за изригване, мотивирайки ви да тренирате по-усилено и по-дълго.

6. Азотния Оксид ви помага да увеличите мускулната маса

Помислете за момент! Ако можете да тренирате по-дълго, по-усилено, с повече енергия и мотивация, какъв ще бъде резултата? Отговорът е очевиден – повече мускулна маса!
Азотния Бустер ще доведе до увеличаване на силата и мускулната маса (директно и индиректно). Това, че можете да тренирате по-дълго, по-усилено, с по-големи тежести ще доведе до по-бързо увеличаване на мускулната маса.