ВИДЕО, НАПОМПВАЩИ

HORSE POWER X – конска сила за тежки тренировки

HORSE POWER X – конска сила за тежки тренировки

Страницата на HORSE POWER X в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

ULTIMATE NUTRITION Horse Power X – предтренировъчен азотен бустер с много история зад гърба си.

Horse Power X е най-новата версия на пред-трениворъчният продукт, който успешно бе пуснат на пазара през 2006 година. От тогава Ultimate Nutrition не спира да усъвършенства продукта, което го прави един от най-напредналите буустъри, налични на пазара. Със свойте 11 съставки той предоставя нужното гориво, за да завършите и най-изтощителните тренировки успешно.

В състава е включен стандартизиран екстракт от сминдух, който при силови тренировки показва увеличени на чистата мускулна маса и сила. В допълнение са добавени и Бета-аланин (3.2 гр.), креатин монохидрат (3.5 гр.), Цитрулин малат (3.0 гр.), Capsimax™ (100 mg) и Razberi-K® (200 mg) – които задействат термогенезата, Caffeine anhydrous (250 mg),  Niacin (50 mg), L-tyrosine (500 mg), витамини B6 (50 mg) и B12 (50 mcg).

В състава на Horse Power X от Ultimate Nutrition влизат 11 премиум активатори на мускулния растеж, енергията, напомпването и издръжливостта.

• Помага ви да правите още по-интензивни и ефикасни тренировки.

• Напомпването по време на тренировка е много по-осезаемо.

• Силата и издръжливостта се увеличават с всеки следващ прием.

 

Начин на употреба: 1 мерителна лъжичка от хранителната добавка се изсипва в 200 мл вода и се приема 30 минути преди тренировката.

ВНИМАНИЕ: Състава е базиран на доза от 3 лъжички от продукта, които са предназначени за професионални атлети и такива, които знаят толеранса си към подобен тип хранителни добавки. Ако сте начинаещ, Ви съветваме да започнете с 1 лъжичка от продукта и след няколко тренировки да преминете на 2 лъжички и ако не чувствате странични ефекти (безсъние, нерегулярен сърдечен ритъм, обилно потене, паника, трудно дишане), преминете към 3 лъжички.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.