ВИДЕО, НАПОМПВАЩИ

Nitrox Therapy – перфектния азотен бустер

Nitrox Therapy - перфектния азотен бустер

Страницата на NITROX THERAPY в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Nitrox Therapy съдържа 3 от най-мощните стимулатори на азотния оксид – Аргинин-Алфа-Кетоглутарат, Цитрулин малат и Карнозин. Така разширяването на кръвоносните съдове и подобряването на кръвообръщението е гарантирано.

Nitrox Therapyдоставя креатин (трикреатин малат) и креатинови прекурсори. Те ще предизвикат увеличаване обема на всяка мускулна клетка на база оптимално хидратиране. Това означава по-добри условията за синтез на АТФ, гликоген и протеин, ускорено възстановяване, повече сила и издръжливост. NADH (никотинамид аденин динуклеотид) помага да се увеличи енергията на клетъчно ниво – 1 молекула NADH създава 3 молекули АТФ. NADH е и мощен антиоксидант, влияе положително на здравето на сърдечно-съдовата система.

За да си максимално мотивиран и фокусиран върху тренировката Nitrox Therapy съдържа специален енергиен и ноотропен комплекс.

Комплекса антиоксиданти ще те предпази от вредното действие на свободните радикали. Тяхното действие се засилва в условията на стрес, какъвто е една високо интензивна тренировка.

Nitrox Therapy съдържа комплекс електролити и коректори на киселинността – за да се поддържа Рн на организма в оптимални граници.

Nitrox Therapy ще ти помогне да направиш много по-интензивна тренировка и така да стимулираш по-силно мускулната хипертрофия.

Nitrox Therapy ще ти помогне да се напомпаш невероятно, да бъдеш по-обемен и същевременно с това – по-венозен и “нацепен”. И така да си останеш много след края на тренировката.

NitroX Therapy е професионален иновационен пред-тренировъчен  продукт, създаден в лабораториите на компанията BioTech USA. Подобно на всички продукти на компанията, NitroX Therapy съдържа безопасни и внимателно подбрани съставки, които ще ви гарантират изключителни резултати!

Nitrox Therapy

• разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвообръщението
• увеличава обема на мускулните клетки
• повишава концентрацията
• намалява нивата на умора и стрес
• антиоксидантно действие
• ускорено възстановяване
• повече сила и издръжливост

NOx NRG
Открийте мощното действие на съвкупоността от азотни активатори: AAKG, цитрулин малат, бета-аланин, L-аргинин HCl, L-аргинин нитрат!

ATP POWER
Благодарение на кофеина, изострените възприятия и повишената концентрация ще бъдат ваши постоянни партньори по време на тренировъчната сесия. В същото време, витамин B3 ще спомогне за намаляване на умората и стреса.

CARBORADE
Забравете за аспартам и разтворете Carborade, истинската смес от въглехидрати и ксилитол.

CREA-TONATOR
Специално подбрано съчетание от 6 различни креатина на ваше разположение: креатин pH-X, микронизиран креатин, креатин HCl, три-креатин малат, креатин етил-стер, креатин пируват.

 

Начин на употреба: Приема се 30 минути преди тренировка 17gr (1 пълна лъжица) от NitroX Therapy, разбъркано в чаша вода.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство