ВИДЕО, НАПОМПВАЩИ

SuperPUMP 3.0 – мощната помпа на GASPARI

SuperPUMP 3.0 - мощната помпа на GASPARI

Страницата на SuperPUMP 3.0 в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

GASPARI SuperPUMP 3.0 е мощна пред-тренировъчна формула, която насърчава растежа на мускулна маса и оказва безценна подкрепа за твоите спортни постижения. Със SuperPUMP 3.0 получавате експлозивна сила и мощ, драстично мускулно напомпване и ефективна подкрепа за по-бързо възстановяване след тренировка.

• Експлозивна сила и мощ
• Мускулно напомпване
• Бързо възстановяване
• Интензивен мускулен растеж
• Допълнителна енергия
• Подпомага отслабването
• Стимулира метаболизма

SuperPump 3.0 е най-новата еволюция, наследник на добре познатия и доказан SuperPump 3.0 от GASPARI, който обединява действието на класическите съставки в мощни дози и нови вещества, като Инозитол аргинин силикат. Това активно вещество е включено във формулата на SuperPump 3.0 под формата на патентована смес NitroSigine®, форма на аргинин с подобрено усвояване. Подобно на него, инозитол аргинин силикат разширява кръвоносните съдове и подобряват притока на кръв, кислород и хранителни вещества към мсукулните клетки, като увеличава обема на клетките и осигурява мощно мускулно напомпване. Освен това, силициевият компонент подпомага функциите на сърдечно-съдовата система, като укрепва аретриите и подобрява тяхната еластичност.

Формулата на SuperPump 3.0 включва Aгматин сулфат, форма на агматин, специално произведена в лабораториите на GASPARI. Тази съставка допълва действието на инозитол аргинин силикат, като увеличава обема на кръвоносните съдове и съответно на мускулните клетки за още по-голям обем. Към нея е добавен и CarnoSyn® бета-аланин, една от най-разпространените пред-тренировъчни съставки, която повишава физическия капаците, поддържа мускулната активност и забавя умората. Пред-тренировъчният SuperPump 3.0 съдържа Creapure® креатин монохидрат, който осигурява допълнителна сила и издръжливост и повишава енергията.

Формулата включва верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), необходими за бързо и ефективно възстановяване на мускулната тъкан след тренировка. Освен това, те защитават мускулната маса от увреждане и намаляват мускулните болки в следствие на прекомерно натоварване.

Друг активен компонент в тази пред-тренировъчна добавка е Холин битартарат, който поддържа здравето и благосъстоянието на организма, забавя появата на умора и поддържа тонуса по време на тренировки.

SuperPump 3.0 е обогатен с кофеин, който увеличава тонуса и енергията, стимулира термогенезата и повишава физическия капацитете по време на тренировка. Формулата е допълнена с Bioperine ® с екстракт от черен пипер, който подобрява биоаналитичността на останалите активни съставки.

Всичко, от което се нуждаеш за твоята тренировка – опитай GASPARI SuperPump 3.0 сега!


Начин на употреба:
Смесете 1 мерителна лъжичка с 240 мл вода и приемайте 20-30 минути преди тренировка.


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.