ВИДЕО, НАПОМПВАЩИ

PEAK VASODILATOR – най-мощната вазо-анаболна формула

VASODILATOR - най-мощната вазо-анаболна формула

Страницата на Vasodilator в Izgorimazninite.com ТУК

Думата вазодилататори произлиза от латинските думи vas (кръвоносен съд) и dilatatio (повишаване), които са субстрати, които разширяват кръвоносните съдове

Peak International ви представят Vasodilator. Vasodilator комбинира най-мощните съдоразширяващи вазодилататори и перкурсори на азотния оксид и екстремни дози. Благодарение на този уникален микс вие за пръв път ще се почувствате толкова напомпани!!!
Vasodilator не съдържа креатин и кофеин и има съвсем малки количества въглехидрати. Силата на Vasodilator се крие във вазо-анаболните аминокиселини и иновативните вазодилататори.

Търсите най-зверската тренировка, в комбинация с почти болезнено напомпване, нечовешка сила и безкрайна мощ? Но ви е омръзнало да се въртите в леглото и да броите овце, защото стимулантите ви държат будни, точно когато не трябва? Искате бустер без огромни количества въглехидрати и без креатин, които ви правят подпухнали като парче пица?

 

•  вазо-анаболна формула, без кофеин и без креатин
•  високи дози вазодилатори, за максимален мускулен обем и размер
•  сериозно увеличава синтеза на азотен оксид, чрез което драстично увеличава доставянето на кислород и градивни хранителни субстрати на мускулните клетки
•  100% чист от допинг продукт, предназначен за силно напреднали и професионални спортисти и атлети, търсещи реално увеличаване на постиженията, силата и издръжливостта

ТОГАВА Е ВРЕМЕ ЗА VASODILATOR!

Vasodilator е първият бустер, който черпи своя потенциал на действие, единствено от висококласни аминокиселини — нито една от тях не е включена в обичайната L-форма, а във вид на мощни комплексни AKG  нитратни и малатни съединения, в идеална дозировка за използване като спортна добавка.

Вазодилататорите са субстрати, които разширяват кръвоносните съдове. Продуктът Vasodilator на Peak International комбинира най-мощните вазодилататори и прекурсори на азотния оксид в екстремни дози, като по този начин създава хардкор добавка, за напомпването на вашите вени и подготвянето ви за безпаметно интензивна тренировка. Vasodilator ще предизвика безумно мускулно-анаболно напомпване, още докато загрявате. Почувствайте прилива на гореща кръв и спиращата дъха, дълготрайна мощ, докато концентрацията ви остава постоянно остра като бръснач и не мислите за нищо друго освен за вашата хардкор тренировка!

 

Vasodilator не съдържа креатин и има съвсем малки количества въглехидрати – нечовешката сила и издръжливост по време на тренировката ви се дължат единствено на вазо-анаболните аминокиселини и ковазодилататорите.

Предимствата му са очевидни – ще се насладите на една високо анаболна тренировка, с брутално мускулно напомпване и издръжливост. Ще сте толкова концентрирани, че няма да виждате нищо друго, освен уредите в залата, без да има опасност от предозиране на стимулиращи вещества, създаващи стресова катаболна реакция, която застрашава, както спокойния сън, така и мускулния растеж.

Още докато загрявате, кръвта ви ще кипи, а вените ви ще се пълнят с нея! Сега единствената мисия, която трябва да изпълните, е: ТРЕНИРАЙ, НАТРУПВАЙ и ПОРАСНИ!

Високо дозираните съставки на Vasodilator включват:

• VASO-X-pander (за ненормално вазо-мускулно НАПОМПВАНЕ) – 8.750 мг! Комбинацията от аргинин алфа-кетоглутарат и аргинин нитрат, синергично действащата аминокиселина цитрулин (малат и нитрат), агматин сулфат и норвалин, предизвиква максимален синтез на азотен оксид, насочвайки кръвта към вашите мускули и създавайки високо анаболна среда.

• Carno-VASO-dictators (за максимална аеробна и анаеробна сила) – 3.250 мг! Окислителните процеси в мускулите водят до ранно прекратяване на сериите и вие трябва да се опитате да ги отложите за максимално дълго време, ако искате да извлечете максимални ползи. Комбинацията от бета-аланин, хистидин и карнозин ще ви помогне да се изправите пред „врага“, защото тези субстрати действат именно като буфер за окислението в мускулите. Крайният резултат от вашите усилия ще бъде реален стимул за натрупване на мускули. В крайна сметка, искате бърз растеж.

• VASObolics (вазо-анаболни хибриди) – 13.000 мг! Изключителна вазо-анаболна матрица, изградена от „звездните съставки на мускулния растеж“ — високо дозирани комплексни съединения на BCAA и на глутамин. Вашите вени и мускули ще нарастват по-мощно от всякога, докато се атакува застрашаващия мускулите, катаболизъм и се стимулират процесите на синтез. Най-ефективните комплексни съединения на аминокиселините (малати, алфа-кетоглутарати), подсилени с нитратния прекурсор на азотния оксид, са главни участници в тази вазо-анаболна експлозия.

• Синергичен VASO-бустер и усилвател на производителността – 4.000 мг! Тази комплексна матрица от хранителни среди за спортно хранене, усилва вазо-анаболния и ергогенен отговор към аминокиселините във Vasodilator, превръщайки го в супер оръжие в борбата ви с тежестите: глицин-пропионил-L-карнитин хидрохлорид (GPLC), ацетил-L-карнитин(ALCAR), триметил глицин (TMG), L-тирозин, микронизиран таурин, таурин-AKG, L-орнитин-AKG, глюкоронолактон, N-ацетил-L-цистеин, средноверижни триглицериди (MCT), алфа-липоева киселина (ALA), екстракт от шизандра, екстракт от женшен и екстракт от Rhodiola rosae.

• Електролитен комплекс и витамини! Съдържа всички електролити, които тялото ви изразходва по време на едно вазо-анаболно хардкор изживяване в залата.

 

Начин на употреба: 30 гр. се разтварят в 300-400 мл вода и се приемат около 15-30 минути преди тренировка, на празен стомах. При професионални атлети е добре дозата да се увеличи до 40-45 г.

Съдържание в 1 доза:

Vasodilator
Nutritional values   / Serving (30 g)  RI*
Calorific value  409 kJ / 96 kcal  4,8 %
Protein  23,1 g  46,2 %
Total Carbohydrates  0,6 g  0,2 %
Sugars  0,0 g  0,0 %
Total Fat  0,1 g  0,2 %
Saturated Fat  0,0 g  0,0 %
Fibers  0,0 g  0,0 %
Sodium  0,0 g  0,0 %
*Reference intake of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)
Vitamins & Minerals   / Serving (30 g)  NRV*
Vitamin C  80 mg  100 %
Niacine  16,0 mg  100 %
Folic Acid  200 µg  100 %
Potassium  20,0 mg  100 %
Magnesium  37,5 mg  10 %
*Nutrient reference values
VASODILATOR ULTIMATE PROPRIETARY BLEND   30.000 mg
VASO-X-pander
(for insane vaso-muscular PUMPS)
 8.750 mg
L-Citrulline-Malate  †
L-Citrulline-Nitrate  †
L-Arginine-Alpha-Ketoglutarate  †
L-Arginine-Nitrate  †
L-Norvaline  †
Agmatinsulfate  †
Carno-VASO-dictators
(for maximum aerobic and anaerobic power)
 3.250 mg
ß-Alanine  †
ß-Alanine-Nitrate  †
L-Histidine-Hydrochloride  †
Carnosine  †
VASObolics (vaso-anabolic hybrids)  13.000 mg
L-Leucine-Malate  †
L-Leucine -Nitrate  †
L-Isoleucine-Malate  †
L-Isoleucine-Nitrate  †
L-Valine-Malate  †
L-Valine-Nitrate  †
L-Glutamine-Alpha-Ketoglutarate  †
L-Glutamine-Nitrate  †
Synergistic VASO-booster & performance amplifier  4.000 mg
Glycine-Propionyl-L-Carnitine-Hydrochloride  †
Acetyl-L-Carnitine  †
Tri-Methyl-Glycine (TMG)  †
L-Tyrosine  †
Micronized Taurine  †
Taurine-Alpha-Ketoglutarate  †
L-Ornithine-Alpha-Ketoglutarate  †
Glucuronolactone  †
N-Acetyl-L-Cysteine  †
Medium Chain Triglycerides  †
Alpha-Lipoic-Acid  †
Schizandra-Berry-Extract (standardized to 2% Schisandrins)  †
Ginseng-Extract (HPLC standardized to 15% Ginsenosides)  †
Rhodiola-Rosae-Extract (standardized to 4% Rosavines)  †
Electrolytes-Complex and Vitamins
Tri-Magnesium-Citrate  †
Tri-Potassium-Citrate  †
Ascorbic-Acid  †
Niacinamide  †
Folic-Acid  †
† Daily Value not established.
OTHER INGREDIENTS
Natural and Artificial Flavours, Emulgator: Soy Lecithine, Sweeteners: Sucralose and Acesulfam-K, Colorant: Riboflavin.
EAN Code  Verpackung  Gewicht  Geschmack  EAN-Nr.
Vasodilator  can  600 g  Spacy Lemonade  54 53001 85801 2
This product is manufactured in accordance with HACCP, GMP and ISO 9001-2000 certification.
Products are subject to constant quality control procedures by qualified technicians.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.