ЗА ЖЕНИ, ЗДРАВЕ, СТАТИИ

Hydraplenish – Какво казва науката за BioCell колагена

В магазина ние предлагаме новото откритие на съвременната наука – Nature’s Way HydraPlenish Hyaluronic Acid – съдържа патентования BioCell Collagen II™ комплекс, който задържа влагата в кожата, изпълва бръчките в дълбочина и провокира производството на колаген.

Множество сериозни проучвания доказват, че BioCell Collagen (Hydraplenish) може значително да намали както сухотата на кожата, така и да редуцира съществуващите бръчки или да предотврати появата на нови такива.

Скорошно изследване показа, че ежедневният прием на 1 гр. BioCell Collagen (Hydraplenish), за период от 12 седмици, увеличава синтеза на кожния колаген, в резултат на което сухотата на кожата спада със 76%, а бръчките и фините линии намаляват с цели 13%!

BioCell Collagen (Hydraplenish) е сочен и като изключително ефикасно средство в подкрепа на нормалното функциониране на ставите. Той спомага смазването на ставите, увеличавайки синовиалната течност, увеличава тяхната подвижност и участва във възстановяването на хрущяла. Рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо контролирано проучване върху състоянието на 80 пациенти с хронични болки в ставите, показва, че BioCell Collagen (Hydraplenish) значително намалява дискомфорта и сковаността.

Патентованият състав на BioCell Collagen доставя хондроитин сулфат, който подсилва ставния хрущял, както и много хиалуронова киселина, която е абсолютно необходима за смазването на ставите и постигането на гладка и хидратирана кожа.

Според друго съвременно проучване, редовният прием на BioCell Collagen в продължение на 28 дни, увеличава с цели 60 пъти нивата на хиалуронова киселина в кръвта!

Установено е също, че приемът на BioCell Collagen инхибира (потиска) действието на Хиалуронидаза – ензимът, който разрушава Хиалуроновата киселина в организма. Това означава, че BioCell Collagen се справя отлично срещу процесите на стареене и кожната дехидратация, попълвайки основните структурни компоненти на кожата.

Предимствата на BioCell Collagen, както в облекчаването на болки в ставите при остеоартрит, така и в поддържането на здрава и млада кожа, от медицинска гледна точка са категорично доказани.

Ясно е, че не можем да върнем времето назад, но пък можем да забавим процесите на стареене по най-ефективно доказалия се метод – допълнителен прием на BioCell Collagen (Hydraplenish).

BioCell Collagen стимулира естествения регенеративен потенциал на организма, допринасяйки за млада кожа и активни стави, без да се налага да се подлагате на хирургични интервенции!