ВИДЕО, ЗДРАВЕ

Advanced AllFlex – храна за ставите и сухожилията

Advanced AllFlex - храна за ставите и сухожилията

Advanced AllFlex е хранителна добавка, предназначена за възстановяване и управление на болката в ставите, подкрепена с UC-II.

Advanced AllFlex е синергична и балансирана смес от 6 допълнителни съставки, предназначени за:

• бързо и ефективно да поправите повредени стави
• Възстановяване на подвижността на ставите
• намаляване на възпалението
• Намаляване на болки в ставите

Като атлет, който тренира интензивно, тялото Ви е податливо на износване, а упоритите тренировки неизбежно ще доведат до болки в ставите и мускулите. Ако сте измъчили тялото си до крайност във фитнеса, ще настоявате за нещо, което ще облекчи болката бързо и ефективно.

Advanced AllFlex са подкрепени с UC-II, чиято стратегическа цел е да осигури подкрепа и облекчение на болките в тялото Ви.

Само 2 капсули на ден от ALLFLEX води до бързо и цялостно възстановяване и управление на болката.

Advanced AllFlex е хранителна добавка, предназначена за облекчаване и възстановяване, която спомага за здравето на ставите и мобилността и намалява болката и възпалението, причинени от интензивната физическа активност.

Advanced AllFlex е защитена от 4 независими американски патента.

Със система за изключителна доставка, Advanced AllFlex достига до Вас в изключително тънка капсула, която осигурява бързи резултати и е със забавено освобождаване на активната съставка, която продължава да работи над 12 часа.

Подкрепена от силата на 6 клинични опита с хора, Advanced AllFlex с UC-II Ви дава инструмента, чрез който можете да отвърнете на удара! Преборете се с болката в ставите сега!

Advanced AllFlex е 348% по-добър от комбинацията Глюкозамин и Хондроитин за намаляване на болката и подобряване на мобилността на ставите. Толкова е лесно – просто вземете 2 капсули веднъж дневно!

Ключът към тази впечатляваща и много напреднала формула е комбинация с UC-II -неденатуриран колаген тип – II за съвместен ремонт, 3-LASTIN за предотвратяване на възпалението и OptiMSM за увеличаване на мобилността в комбинация с мощен CL-5 ™ за радикално намаляване на болката и антиоксидантна подкрепа!

Клинично доказано е, че тази хранителна добавка е повече от 3 пъти по-ефективна от комбинацията от 1500 мг глюкозамин и 1200 мг Хондроитин

1. UC-II е съставка, която е доказано ефективна при болка. Тя е произведена при нискотемпературен процес, който осигурява биологичната активност да остане непокътната.

Неденатурираният колаген тип II е субстрат, подпомагащ възстановяването на хрущяла, отговорен за еластичността и издържливостта на костната система. Установено е, че приеман през устата, моделира дейността на имунната система, като предпазва от автоимунна деструкция в областта на ставния хрущял, което в голяма степен помага за подобряване на гъвкавостта и подвижността на ставите.

Това е най-добрият от всички тип на колаген, най-често срещан в ставите – именно този колаген се съдържа в Advanced AllFlex с UC-II. Над 30 години прекарани в плацебо-контролирани проучвания показват, че той действително помага при синтеза на нов хрущял в ставите. (Защитен от 4 отделни патента на САЩ).

UC-II е революционно нов подход за управление на болката в ставите и е подкрепена от шест клинични изследвания с хора, включително едно, проведено в престижния Харвардския университет, където участниците в проучването са имали значително подобрение с добавянето на UC-II, а най-хубавото от всичко е, че този продукт няма никакви странични ефекти.

2. OptiMSM спомага за синтеза на колаген – Methylsulfonylmethane (MSM) (450 мг)

МСМ помага при ремонта на увредените клетки и стимулира растежа на здрави клетки. МСМ е необходимо за съвместни синтеза на колаген. Колагенът изгражда мощна матрица, за да помогне при укрепването на съединителната тъкан, като същевременно осигуряват гъвкавост. Също така е протеин, и от съществено значение за растежа и възстановяването на клетките.

MethylСulfonylМethane (MSM) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. Тя се намира в обичайното хранене на хората и за почти всички животни. МСМ е съставен от 34% съдържание на сяра, четвъртият най-богат на съдържание минерал в човешкото тяло.

МСМ има ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулни спазми, и омекотяване на белези. МСМ подкрепя здравето, активния начин на живот и ползите от няколко структури и функции в организма, включително и съединителната тъкан и дихателната система, докато метиловите групи действат на производството на енергия.

МСМ показва полза по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, мускулни и ставни болки. МСМ потиска болковите импулси по нервните влакна, (аналгезия), намаляване на възпалението, увеличаване на снабдяването с кръв, намаляване на мускулните спазми, и омекотяване на белези.

МСМ е естествена съставка на сяра в плодовете, зеленчуците, рибата, млякото и зърнените храни. В клиничните изпитвания върху хора за изследвания, MSM е установено, че спомага за облекчаване на болката и сковаността и намалява подуването и възпалението.

3. CL-5 ™ – Curcuma Longa (100 мг)

CL-5осигурява мощна съвместна защита на тъканите от окислителното увреждане, причинено от свободните на клетъчно ниво и е установено, че притежава 300 пъти по-голяма антиоксидантна мощност, отколкото витамин Е. Бил е използван в традиционната азиатска медицина, за да облекчи болката, причинена от артрит и намалява възпалението. Освен това, може да помогне да подтисне продукцията на простагландини.

4. Salix Alba – екстракт от бяла върба (100 мг)

Свръхчист, бионаличен билков екстракт Salix Alba е внимателно комбиниран в останалите съставки в Advanced AllFlex за намаляване на възпалението, ставните болки, подуването и сковаността.

Вътрешната кора от бялата върба съдържа танини, които се смятат като отговорни за облекчаването на болката и нейното намаляване. Тя също така е установено, че инхибира простагландини (химикали, произведени в отговор до нараняване на тялото). Бялата върба, често се споменава като аспирин на природата и дава мощен, но напълно естествен подход за лечение на болките и страданията.

5. Витамин C комплекс
Витамин C – калциев аскорбат (40 mg или 100% RDI)

Витамин C е водно-разтворим витамин и антиоксидант. Той осигурява подкрепа на имунната система при стрес и интензивни тренировки, и спомага за поддържането на колагенът, който е от съществено значение за формирането и ремонта на съединителната тъкан.

6. Витамин Е

Този мощен антиоксидант, спомага за подобряване на кръвообращението и е необходим за възстановяването на тъканите. Също така е полезен за нормалното съсирване на кръвта и предпазва от белези. Той осигурява атлетична подкрепа и поддържа здрави мускулите, а и укрепва стените на капилярите.

Продуктите, които може да намерите в нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Ние не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства

 

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, след първото хранене за деня.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.