ВИДЕО, СТАТИИ, СТЕРОИДИ

След стероиден цикъл (Post Cycle Therapy)

След стероиден цикъл (Post Cycle Therapy)

Към страницата на BIO product PSC

В това видео аз използвам закачката „след Астероиден цикъл“, а всъщност ще си говорим за така важния след стероиден цикъл.

Излизане от стероиден цикъл е въпрос, който вълнува много от ползващите анаболни стероиди.
Да съхраним постигнатата мускулната маса след спирането на стероидите в действителност може да се окаже не толкова лесно колкото си мислим. Когато ползваме анаболни стероиди, е важно да запазим постигнатите резултати.

Това не винаги се постига, като дори при неправилно излизане от цикъл се връщаме на по-задна позиция свързано със спад на сила и мускулна маса в сравнение преди цикъла. Също  липса на желание и мотивация за тренировки.

Независимо от диета, хранене, добавки и упражнения, тялото винаги се опитва да запази равновесие, състояние, известно като хомеостаза. По време на цикъл с анаболни препарати – когато нивата на хормоните се повиши, тялото ще намали собственото производство на хормони, за да се опита да поддържа нормални нива. След края на цикъла, тялото може да произвежда по-ниски от нормалните нива на хормони за определен период от време, и това може да доведе до загуба на мускулна маса и други нежелани странични ефекти.

След стероиден цикъл (Post Cycle Therapy) е най-безопасният и най-ефективният начин за възстановяване на хормоналните системи на организма към нормалните нива като същевременно се запази мускулната маса и не се позволява увреждане на ендокринната система след анаболен цикъл. След употреба на стероиди, много потребители изпитват „катастрофа след цикъл„, спад в нива на ключови хормони – включително тестостерон – необходим за поддържане на новосъздадената мускулната тъкан. По-ниски нива на тестостерон означава повишен естроген и кортизол, това води до загуба на протеин, който заплашва да разруши нова мускулна тъкан.

Тялото може в крайна сметка да регулира хормоните обратно към нормалните нива отново, но това може да отнеме до 6 месеца, през което време новата мускулна тъкан най-вероятно ще бъде загубена. Не взимането на мерки, за да се гарантира бързо възстановяване на хормоналната система носи със себе си риск от дългосрочно увреждане на ендокринната система.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.