МУСКУЛНА МАСА, СТАТИИ, СТЕРОИДИ

Ибутаморен (Ibutamoren) МК-677 вече и в България

Ибутаморен MK-677 (Ibutamoren)

Ибутаморен MK-677 (Ibutamoren) е част от САРМ (Селективни Андрогенни Рецепторни Модулатори) и наподобява действието на най-скъпият компонент в хормоналната терапия, а именно хормонът на растежа. За разлика от обикновения инжекционен растежен хормон, Ибутаморен индиректно стимулира хипофизната жлеза на организма да работи на максимални обороти. По този начин тялото само произвежда огромно количество хормон на растежа което предоставя куп позитиви за потребителя без странични ефекти. Според изследванията, Ibutamoren MK677 подобрява физическото състояние, спомага за натрупването на мускулна маса при тренировки, изгаря мазнини и подобрява метаболизма заедно с енергийните нива. При продължителна употреба (6-12 месеца) Ибутаморен има подмладяващ ефект и върху клетките, премахва бръчките и прави кожата по гладка.
Други позитивни свойства на този САРМ са премахване на умора, депресия и растеж на коса.
iMuscle гарантира най-качествените САРМс продукти в България.

Ибутаморен MK-677 (Ibutamoren)

Ибутаморен (Ibutamoren) MK677 – как работи

След прием на Ибутаморен МК-677, хипофизната жлеза се стимулира да освобождава растежен хормон в организма. Клетките незабавно започват да се мобилизират, движещи се към мускулите, за да подкрепят растежа и развитието. Ефектите от Ibutamoren могат да продължат до 24 часа, без да се създава растеж на костите и хрущялите. Ibutamoren MK-677 работи в съчетание с естественият процес на организма по “пулсиращ начин”, без да изчерпва съществуващите запаси от растежен хормон. Поради това, много от нежеланите реакции, свързани с употребата на човешки растежен хормон (HGH) не съществуват, включително подуване на ставите и синдром на карпалния тунел, Ибутаморен може да се използва дългосрочно от мъже и жени.

Ибутаморен (Ibutamoren) MK-677 – странични ефекти

Най-честите нежелани реакции на Ibutamoren са повишаване на апетита и преходни, леки отоци в долните крайници и мускулни болки. Няколко проучвания показват увеличение на кръвната глюкоза на гладно и намаляване на инсулиновата чувствителност. Тези нежелани реакции са подобни на тези, наблюдавани при хора с повишени нива на растежния хормон, предимно ставна болка и инсулинова резистентност. Тези странични ефекти не са много вероятни при приемане на нормални дози Ibutamoren.

Ибутаморен (Ibutamoren) MK677 – препоръчителна доза

Ibutamoren е ефективен при дози от 20-30 мг за мъже и 10-20 мг за жени. Ефектът на този САРМ трае 24 часа, което означава, че най-логично е да се приема сутрин или вечер. Някои от потребителите чувстват умора първите 2-3 седмици. Поради този факт може да предпочетете приемът да се състои вечерно време, преди лягане. Приемът на МК-677 преди лягане драстично ще подобри качеството на съня и възстановителният процес.

Ибутаморен (Ibutamoren) MK-677 – най-ефективни комбинации

Ибутаморен МК-677 може да се съчетае в много ефективен стак за мускулна маса, заедно със ОСТАРИН и ЛИГАНДРОЛ. Този стак ще доведе до засилена мускулна хипертрофия с явни резултати, които ще се проявят още през първите 5-6 дни. Още един доказано ефективен стак, който може да включва Ибутаморен е комбинацията с мощният тестостеронов заместител РАД-140 и невероятният YK-11. Високите нива на растежен хормон както и свойствата на YK-11 (инхибитор на миостатин), ще позволят на тялото да натрупа огромни количества мускулна маса за кратко време, дори и за хора, които изпитват голямо затруднение да покачват маса поради твърде бърз метаболизъм или други генетични фактори.

За изгаряне на мазнините е подходящо Ибутаморен да се съчетава с КАРДАРИН, АНДАРИН и/или СЛИМОБОЛАН. По този начин потребителят ще се възползва от свойствата на Кардарин и Слимоболан за директно топене на мазнините, както и опцията да блокират събирането на нови мастни запаси с АНДАРИН. Когато Ибутаморен е добавен към този стак, натрупването на излишни мазнини е почти невъзможно, тъй като нивата на растежен хормон в комбинация със свойствата на горе изброените продукти няма да го позволят дори и при завишен прием на калории.