ВИДЕО, НАПОМПВАЩИ

NO Bull XMT – истинско напомпване, истинска мощ и резултати

NO Bull XMT – истинско напомпване, истинска мощ

MuscleMeds NO Bull XMT – ИСТИНСКО НАПОМПВАНЕ, ИСТИНСКА МОЩ, ИСТИНСКИ РЕЗУЛТАТИ.

Тази революционна предтренировъчна формула ще изстреля тренировката ви до едно ново ниво на интензивност, екстремна мощ и страхотно мускулно напомпване!

• Увеличава енергията и интензивността
• Стимулира мускулен растеж
• Максимизира мускулното напомпване
• Увеличава силата и издръжливостта
• Подобрява възстановяването
• Единствената хранителна добавка с истински азотен оксид

NO Bull XMT се различава от всяка друга предтренировъчна формула на пазара на хранителни добавки. Никога преди не е имало подобен продукт, който доставя ИСТИНСКИ АЗОТЕН ОКСИД в комбинация с мощни ергогенни и анаболни вещества, които направят тренировките ви съвършени.

MuscleMeds No Bull XMT

NO Bull XMT използва eNOXIDE, патентована супер-молекула азотен оксид. Важно е да не бъркате eNOXIDE с прекурсори на азотен оксид, използвани в другите предтренировъчни формули като ААКГ, аргинин или цитрулин – това са само прекурсори, не са истински азотен оксид! Вие никога не сте изпитвали ефекта на истинския азот, ако не сте пробвали NO Bull XMT!

NO Bull XMT доставя нещо повече от напомпване! Продуктът съдържа други мощни активни съставки, които имат перфектна бионаличност за максимална ефективност, тъй като в NO Bull XMT е заложена системата DecaDrive Delivery.

NO Bull XMT е синергично формулиран да предизвиква силно анаболно състояние на изключителна мощност, интензивност, енергия и издръжливост, с което да промените тренировката си завинаги. Уникалната синергия между ум и мускули ви позволява да тренирате по-дълго, по-тежко и по-интензивно, за да максизмирате мускулния растеж и производителност. Нищо не се доближава до мощта на No Bull XMT!

MuscleMeds No Bull XMT

NO Bull XMT е идеалната предтренировъчна формула за атлети, които търсят най – доброто!

NO Bull XMT – без реална конкуренция!

Начин на употреба: 1-2 мерителни дози, разтворени в около 250 ml вода, около 20-30 минути преди тренировка.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.