ВИДЕО, СТАКОВЕ, СТЕРОИДИ, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ

Стак за след стероиден цикъл

Стак за след стероиден цикъл

Употребата на анаболни стероиди в днешно време е, меко казано, доста разпространено. Всеки атлет, който е направил така наречения стероиден цикъл знае колко важно е излизането от схемата с анаболни стероиди.

Голяма част от употребяващите „химия” имат стратегия за излизане, която се състои от намаляване на количеството изкуствен тестостерон, постепенното преминаване само на таблетни форми в края на цикъла и най-важното – употребата на вещества, които имат способността да провокират собственото производство на тестостерон в сравнително кратки срокове.

Начина и схемата на След стероидния цикъл (пост стероиден цикъл) е изключително важен за правилното връщане на тялото към нормалното собствено производство на ТЕСТОСТЕРОН. Ако не се спазва правилната схема, всичко, постигнато чрез стероиди отива по дяволите.

Как да спрем така, че да запазим всичко, постигнато благодарение на стероидите?

Спирането на анаболните стероиди само по себе си е е цяла наука, както много неща в областта на професионалния спорт.

Както вероятно се досещате, природата предлага всевъзможни опции за по-голямо производство на тестостерон – от комбинацията на пържени яйца с лук до най-специалните билки, познати на несъвършенното същество ЧОВЕК.

В този „Стак за след стероиден цикъл“ предлагам комбинация от натурални добавки, които провокират производството на достатъчно количество свободен тестостерон в тялото, необходим за атлети или хора, които са употребили анаболни стероиди за повече от 9 седмици, като пикът в цикъла е бил около 50 mg орални стероиди дневно и около 750-1000 mg седмично инжективна форма. С помоща на този стак тялото започва отново да произвежда тестостерон в необходимите количества.

В тази комбинация може да бъде прибавен и L-Arginine HCL 3 gr дневно при положение, че в този период не се употребяват азотни бустери.

Начин на употреба:

1. Testiculin – 2х2 капсули дневно в продължение на 10 дни, след което дозата става 3х1 след храна.
2. DHEA – 1 капсула дневно
3. Testo Hardcore – 3х1 капсула в продължение на 20 дни, след това до 28-я ден от приема 2х1. Прави се почивка 7 дни, след което още един 28-дневен цикъл 2х1 капсула.
4. Panax Ginseng (Жен-Шен) – 2 капсули сутрин.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *