ВИДЕО, ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ (Видео), СТЕРОИДИ

Първи стероиден цикъл

Първи стероиден цикъл

Какво е стероид? Във това видео ще обясним подробно за тези който, искат да започнат цикъл със стероиди. Ще разберем различните терминологии, средата на анаболните стероиди, за да започнете правилно вашият стероиден цикъл, тъй като е сложно да се изгради точният за вас цикъл, за да бъде ефективен и безопасен.

Как да се намали вероятността от странични ефекти, и така нататък. Това видео е предназначено само за информационни цели, а не като ръководство за действие.

Цикъл обикновенно значи период от време, през което спортиста или ентусиаста приема анаболни андрогенни стероиди (ААС). Нормално той трае 4-15 седмици, в зависимост от целта и употребата на ААС. Има много видове и марки стероиди. Както знаете, съчетанието на анаболни стероиди се препоръчва от повечето експерти.

Стероиден цикъл за начинаещи означава един или два анаболни стероида, приемани през период от време.

Важно е да се разбере, че тези които желаят да започнат цикъл със стероиди, трябва първо да прочетат доста информация, например за рисковете от странични ефекти и така нататък, и след това да вземе решение дали да използва стероиди или не.