ВИДЕО, СТАКОВЕ

СТАК TCAR BOMBA + ANGEL DUST

СТАК TCAR BOMBA + ANGEL DUST

Страницата на СТАК TCAR BOMBA + ANGEL DUST в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Стак TCAR BOMBA + ANGEL Dust – тези два ТОП продукта на BODY RESEARCH NUTRITION са в изключително подходяща комбинация за бодибилдери, силов трибой, крос фит, лека атлетика – спринт и средни разстояния.

Съчетанието на креатинова матрица, верижно разклонени аминокиселини, енергетици като Цитрулин малат и Бета Аланин са фактор, който със сигурност ще повиши драматично резултатите на атлета още от първия прием. Анаболните ефекти и на двата продукта поотделно са абсолютно доказани, а настоящата комбинация е гаранция за получаването на огромни количества клетъчна енергия преди спорт и бързото възстановяване даже и след най-тежката тренировка.

Бета Аланин има и силен алкализиращия ефект, който повишава издръжливостта и възстановяването

Начин на употреба:
• 1 доза Tcar Bomba 30 мин. преди спорт.
• 1-2 дози ANGEL Dust по врема на спорт
• 1 доза Tcar Bomba след спорт.

В дни без спорт 1 доза Tcar Bomba сутрин и 1 доза ANGEL Dust следобяд.

TCAR BOMBA

Опаковка: 400 gr, 57 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: КРЕАТИН

 

BODY RESEARCH TCAR BOMBA – креатиновата матрица ЦАР БОМБА прехвърля всички граници на качественото мускулно възстановяване, мускулен растеж, сила, енергия и резултати, които биха били невъзможни преди.

ЦАР БОМБА е иновативна креатинова матрица, създадена върху последните научни открития за действието на различните видове креатини и комбинирането им.

Действа изключително ефективно като възстановяваща формула, приемана след спорт и като мощен енергетик, приеман преди физическо натоварване от всякакъв тип.

Специалната формула на TCAR BOMBA подържа правилни нива на млечната киселина в мускулатурата, което е важна предпоставка за подържане на качествена и твърда мускулатура дори и когато атлета е на ниско-калорична диета.

Спортистите ветерани знаят, че възстановяването след усилена физическа работа е най-важният компонент от програмата за победи в състезанията.

Иновативната концепция на TCAR BOMBA е именно тоталното възтановяване на изразходената клетъчна енергия, която ще бъде нужна за следващата по-тежка тренировка.

Уникалността на TCAR BOMBA се състои в научно проектираният състав:

1. Креатинова матрица
Креатина е едно от най великите открития в медицината. Сигурно френският учен Мишел Южен Шеврюл, който открива креатина през 1832 год. не е предполагал колко популярен и незаменим ще е креатина в наши дни.

За разлика от отминали години, сега познаваме 15 вида креатинови форми, но най-ценните и работещи ще откриете в ЦАР БОМБА.

Научно проектираната креатинова матрица е плод на две-годишно научно изследване, проведено в САЩ, което доказва, че приема на именно тези видове креатини в това съотношение работят най-добре, като енергиен и възстановяващ елемент.

2. Добавката на Бета Аланин се явява мощен киселинен буфер, предпазващ мускулните клетки от негативното въздействие на повишените нива на млечна киселина при силовите спортове. А това, разбира се, е пряк път към мускулен растеж.

Начин на употреба: 1 доза (7gr) след спорт.

• За бърз мускулен растеж: 2 дози – 30 минути преди и веднага след спорт.
• В дни без спорт 1 доза дневно след първото хранене.
• За ветерани с опит е възможно и доза по време на спорт.

Внимание: Да не се употребява от лица под 16 години. При тежки чернодробни заболявания. При тежки нефрологични заболявания. Бременни и кърмещи жени.

Съдържание в 1 доза (7 g):

• Креатин Монохидрат – 2000 мг
• Креатин Етил Естер – 1000 мг
• Трикреатин малат – 1000 мг
• Креатин хидрохлорид – 1000 мг
• Бета Аланин – 2000 мг

ANGEL Dust

Опаковка: 315 gr, 30 дози
Производител: BODY RESEARCH
Категория: АМИНОКИСЕЛИНИ

 

ANGEL DUST е разтърсващ пробив в света на аминокиселините. Тази нова BCAA 4:1:1 формула е създадена с цел да предизвика максимален анаболен ефект. Ефективно ограничава аминокиселинния дефицит. Съкращава катаболизма до минимум. Подходящ за постоянна употреба преди, по време или след спорт. Не предизвиква резистентност.

Повечето атлети през цялата си кариера могат да не достигнат до така нареченият “анаболен връх”. Понятието анаболен връх е въведено от група специалисти в областта на биомеханиката, това състояние се определя от начина на усвояване на веществата след спорт или по време на възстановяването. 10-месечен експеримент установява, че за най-добро възстановяване след тежка тренировка, относно незаменимите аминокиселини, най-подходящата комбинация на верижноразклонените (BCAA)  е съотношение 4:1:1 в полза на Левцина. Именно съотношението 4:1:1 доказано се разпознава най-добре от клетките, без да има нужда от допълнителен маркер за разпознаване на клетъчно ниво.

Точно такова съотношение ще откриете в супер иновативната формула ANGEL DUST. Формулата на ANGEL DUST съдържа висококачествените, чисти ВСАА аминокиселини Левцин,  Изолевцин, Валин, в перфектното съотношение 4:1:1. Ще Ви осигурят повече мускулна сила и мощ, ефективно възстановяване след тренировка и невероятни резултати във фитнес залата. Това е възможно, защото ВСАА имат редица полезни свойства, особено щом сте активно трениращ бодибилдър – те ще предпазят мускулната Ви тъкан и ще снабдяват организма Ви с енергия, особено когато е под стрес (тренировъчна дейност, физическо натоварване), също така ще запазят гликогеновите Ви запаси, които се изчерпват след интензивна тренировка.

Angel Dust

Добавеният Бета-Аланин ще повиши Вашата издържливост значително в аеробната работа и особенно много, когато тялото е подложено на анаеробна гликолиза, непозволявайки производството на много млечна киселина. По този начин ще тренирате доста по-интензивно и по-дълго. В тялото Бета-Аланинът се превръща в Карнозин, който увеличава издържливостта, подпомага работата на сърцето и разбира се, мускулният растеж.

Добавеният в ANGEL DUST Цитрулин Малат е съставка, която:

• Насърчава растежа на мускулна маса

• Увеличава енергията

• Повишава издръжливостта

• Подпомага възстановяването

• Подобрява усвояването на хранителни вещества

• Поддържа азотния баланс в организма

• Стимулира производството на хормон на растежа

• Повишава секрецията на инсулин
Цитрулин малат е аминокиселина, която повишава производителността по време на тренировки и ускорява възстановяването след интензивно физическо натоварване. Той има положително въздействие върху кръвоснабдяването и оптимизира преноса на хранителни вещества и кислород в мускулите.

Цитрулин малат е безценна съставката за поддържане на положителен азотния баланс в организма. Съставката е мощен прекурсор на аргинин, който играе основна роля в клетъчното делене и подпомага изхвърлянето на токсичния амоняк от организма. Освен това, цитрулин малат подобрява кръвообръщението и оказва подкрепа на сърдечно-съдовата дейност.

Цитрулин малат стимулира производството на хормон на растежа, повишава инсулиновата секреция и неутрализира натрупването на млечна киселина, която пречи на възстановяването на мускулната тъкан. Той увеличава нивата на АТФ енергия в тялото, забавя появата на умора и ускорява метаболизма. Цитрулин малат стимулира имунната система и насърчава естествените защитни сили на организма.

Аминокиселината Глутамин става все по-значима, след като новите изследвания разкриват нейният уникален принос в протеиновия синтез (растеж на мускула), предпазване от разкъсване на мускулната тъкан и повишаване на ефектите на хормоналното покачване. Той също така спомага за поддържането на доброто функциониране на имунната система и за оптимизиране на хидрирането и обема на клетката.


Начин на употреба:
1 доза от 10.5 гр. (2 мерителни лъжици), разтворена в 200-700 мл. вода, 30 мин преди, по време и след спорт.

Съдържание в 1 доза (1 мерителна лъжичка = 10.5 gr):
• Калории / Calories – 24
• Въглехидрати/Carbohydrates – 0 g
• Мазнини / Fat –  0 g
• Белтъчини / Proteins – 6 g
• BCAA 4:1:1 – 4000 mg
• Beta Alanine – 3000 mg
• Citruline Malate – 1500 mg
• L-Glutamine – 2000 mg

 

Внимание:  Да не се употребява от хора с високо кръвно налягане, страдащи от алергии или непоносимост към някоя от съставките. Не се препоръчва за бременни и кърмачки. Не е подходящ за лица под 14 год.  Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:  На сухо, недостъпно за деца място, при температура до 25° C.  Да се пази от директно слънчево греене и от замръзване. Да се консумира до 6 месеца след отваряне на опаковката.

Забележка: Продуктите са хранителни добавки,и не са заместител на разнообразното хранене.