ВИДЕО, СТЕРОИДИ, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ

PSC – правилният пост-стероиден цикъл от BIO product

PSC - правилният пост-стероиден цикъл от BIO product

Страницата на PSC в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК,

ВИЖ ПОВЕЧЕ ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ за Излизане от СТЕРОИДЕН цикъл (постстероиден цикъл) и ВИЖТЕ ВИДЕО-РЕВЮТО от Станимир Жеков

Вие сте в края на стероиден цикъл и вече си задавате въпроса “как по дяволите да изляза“. Фитнес гуруто в залата ви дава съвет, ваш приятел също, следват консултации с хора с “опит” и все пак накрая вие не сте сигурен дали всичко е наред.

Употребата на анаболни стероиди в днешно време е, меко казано, доста разпространено. Всеки атлет, който е направил така наречения стероиден цикъл знае колко важно е излизането от схемата с анаболни стероиди.

Голяма част от употребяващите „химия” имат стратегия за излизане, която се състои от намаляване на количеството изкуствен тестостерон, постепенното преминаване само на таблетни форми в края на цикъла и най-важното – употребата на вещества, които имат способността да провокират собственото производство на тестостерон в сравнително кратки срокове.

Начина и схемата на След стероидния цикъл (пост стероиден цикъл) е изключително важен за правилното връщане на тялото към нормалното собствено производство на ТЕСТОСТЕРОН. Ако не се спазва правилната схема, всичко, постигнато чрез стероиди отива по дяволите.

Спирането на анаболните стероиди само по себе си е е цяла наука, както много неща в областта на професионалния спорт.

Край с тревогите, вече имате BIO product PSC. Създаден да задоволи нуждите на всички атлети, които са накрая или излизат от цикъл с анаболни стериоди.
Провокира собственото производство на тестостерон до 246% над нормалните референтни стойности за мъжете и над 126% над референтните стойности за жените.

BIO product PSC е изключително подходящ и за атлети, желаещи повече и по-бързо натрупване ма мускулатура и в същото време загуба на мастна тъкан, особенно в най-проблемните зони около кръста и в бедрата.
BIO product PSC е невероятен помощник за тези, които желаят да повишат сексуалната си мощ за дълги периоди от време или завинаги.

Мощното действие на BIO product PSC се дължи на точно подбраните вещества в правилни пропорции.

Arginin действа превъзходно. Някои експерти твърдят, че това е основният ресурс за ендогенния синтез на aзотен оксид. Отдавна се използва успешно и за усилване на мъжката ерекция
Л-Карнитин: Любимо вещество на поколения спортисти,намиращо мощно приложение в медицината.Подпомага мастния метаболизъм,повишава нивата на тестостерона,мозъчен и сърдечен тоник.

Трибулус – към момента незаменима билка за повишаване производството на собствен тестостерон.

DHEA, наричан още хормона на щастието. Наличието на по-високи нива на DHEA е свързано свъзрастта – най-големи количества от този хормон имаме в началото на нашият живот. С напредването на годините DHEA постоянно намалява, съответно с това е свързано i стареенето, според редица учени.

Цинк – цинкът вероятно е най-спряганият минерал от всички, антоксидант, и изключително полезен за мъжете. Повишава нивата на тестостерон, подпомага здравето на простатата.

Йохимбе:
• Мощен стимулатор за изгаряне на подкожните мазнини
• Повишен кръвен поток
• Засилено настроение и благополучие
• Увеличен метаболизъм на тялото
• Подобряване на менталния фокус
• Повече енергия и издръжливост
• Мощен естествен афродизиак
• Повишена сексуална активност

Биоперин – представлява екстракт от черен пипер. Самият черен пипер се получава от ферментирали изсушени недоузрели червени плодчета на растението. Леко лютивият вкус идва от веществото пиперин.

Понижава рискът от рак, спомага храносмилането и отслабването, като засилва метаболизма, а също има много благоприятен ефект върху мозъка.

Той също така предизвиква потене и уриниране, което от своя страна е много добър начин тялото ни да се очисти от излишната вода и токсини. Докато ви помага да се потите по-често, биоперинът освобождава кожата ви от токсините и всъщност действа като ексфолиант. Също така той предразполага към разграждането на мастни клетки, което го прави предпочитан продукт при диети и спортуване за контролиране на теглото.

Биоперинът притежава и антибактериални и имуностимулиращи свойства. Също се смята, че черният пипер е натурален антидепресант. Черният пипер е известен с това, че стимулира вкусовите рецептори. Ето защо той е страхотно естествено лекарство за хората с анорексия, като им помага да си възвърнат апетита.

Начин на употреба: 4 таблетки дневно на празен стомах.

Съдържание в 1 доза (4 таблетки):
• L-Arginine AKG – 500 mg
• L-Carnitine Base – 200 mg
• Tribulus Terrestris 45% ect. – 1000 mg
• DHEA – 25 mg
• Zinc – 15 mg
• Yohimbine 8% ect. – 120 mg
• Bioperine – 8 mg

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.