ВИДЕО, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ

Compress Ecdysterone – стимулатор на синтеза на протеин

Compress Ecdysterone – стимулатор на синтеза на протеин

Страницата на Nutrend Ecdysterone в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Compress Ecdysterone (Екдистерон) стимулира синтеза на протеин в човешкото тяло, с което по директен начин се допринася за повишаване на мускулната маса и предотвратява мускулната дегенерация.

Уникален продукт, който поддържа организма в продължителен анаболен режим. Високо ефективния, стандартизиран екстракт от растението Левзея (Rhaponticum carthamoides), съдържа 90% екдистерон.

Предназначен е за подпомагане на мускулния растеж на обем, както и в изграждане на тренировките. Успоредно с това защитава мускула от увреждане, причинено от катаболичния процес. Подходящ за тежки обемни тренировки, както и за изграждащата фаза преди състезания.

• 1000 mg L-Leucine в дневна доза
• 1000 mg Ecdysterone в дневна доза
• подпомага мускулния растеж
• предпазва мускулните фибри от разграждане

Nutrend Compress Ecdysterone е високо ефективен стандартизиран екстракт от шафранка Leuzea (Rhaponticum Carthamoides), който съдържа 90% екдистерон, стимулиращ ефективно мускулния растеж. Но това не е всичко! Този високо ефективен стандартизиран екстракт е обогатен с чист L-левцин.

Свойствата на хранителната добавка Compress Ecdysterone се определят от пречистения активен продукт 90 % бета екдистерон. Основават се на анаболните, адаптивни качества на екдизоните и отсъствието на токсични ефекти при продължителнo използване.

Фитоекдистероидите стимулират протеиновата синтеза и в количества 5 -10 mg на 1 kg телесна маса се причисляват към протеиновите стимулатори, спомагащи за бързото натрупване на мускулна маса и сила. Като полихидроксистероли те въздействат върху метаболизма на въглехидратите и нуклеиновите киселини, спомагат за синтеза на гликогена и повишават съдържанието на високоенергийните фосфорни компоненти. Това подпомага растежа на скелетните мускули, влияе положително върху издръжливостта, рефлексите и кондицията на спортистите.
Редица изследвания показват както високоанаболната ефикасност на бета екдистерона, така и неговата безвредност и безопасност при употреба преди, по време и след силови натоварвания.

Бета екдистеронът влияе регулиращо върху функционалните разтройства на централната нервна система, което граничи с психостимулиращо въздействие върху организма.

Хранителната добавка Compress Ecdysterone се препоръчва при тежки физически и психически натоварвания на спортисти и спортуващи , за премахване симптомите на невроза при изтощение, за повишаване устойчивостта на организма към претоварвания, при бърза уморяемост и за възстановяване на спортисти след травми и тежки заболявания.

Може да се използва в качеството на анаболен стимулатор, адаптоген и биостимулатор.


Начин на употреба
: за поддържане на мускулната маса и сила – 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане след хранене.

Съдържание:
Rhaponticum Carthamoides Extract (90% ecdysterone)
L-Leucine
• Gelatin Capsule (gelatin, food colouring titanium dioxide)


Забележка
: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство