ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, СТАТИИ, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ

Спряха йохимбето (Yohimbe) на народа

Спряха йохимбето (Yohimbe) на народа

1. Какво представлява и от къде произлиза?

Йохимбе (Yohimbe) е един от най-старите афродизиаци, който са използвали още египтяните. В препаратите за изгаряне на телесни мазнини или като отделна добавка, то се предлага на нашия пазар.

Yohimbe Yohimbine

2. Какво е действието му и какво отношение взема науката по въпроса?

Популярността му е породена не само от ефекта му на афродизиак и халюциноген, но също и от новите изследвания, които показват, че може да бъде билка с много ефективен антиоксидационен потенциал. Науката също доказва, че йохимбинът увеличава кръвния поток до екстремни стойности. При прием на Йохимбе (Yohimbe), тялото го превръща в йохимбин (Yohimbine) и го вкарва в кръвообръщението. Той води до отпускане на съдовете и подобряване на кръвоснабдяването на таза, но и активира онази част от гръбначния стълб, която отговаря за ерекцията. Това го прави особено подходящ за пациенти с психологически обусловена и предизвикана от стрес импотентност. Алкалоидът йохимбин (Yohimbine) се добива от кората на дървото Йохимба, което расте главно в западна Африка и е основната съставка на йохимбето. Изследвания, проведени в Германия през 1997 г., показват, че при 71% от лекуваните с йохимбин (Yohimbine) се наблюдава увеличена потентност.

3. Кой има нужда от него и какви са симптомите на недостиг?

Културистите или атлетите, които искат сепарирана и детайлна коремна преса или просто здраво сърце, е добре да се обърнат към този препарат. Действието на йохимбина настъпва 1-2 часа след неговия прием и продължава около 2 часа. Кората на Йохимбе (Yohimbe) се препоръчва като тонизиращо и повишаващо потентността средство. Използва се за лечение на импотентност, атонии на пикочния мехур и климактериумни прояви при мъжете. Той не е есенциален, т.е. тялото не може само да си го произведе, затова йохимбин (Yohimbine) в кръвта не може да е в състояние на недостиг.

За огромна жалост, тази билка от тук нататък ще се продава само нелегално, също като анаболните стероиди и ефедрина.

За разлика от САЩ, където се надпреварват в кой фетбърнър да сложат повече Йохимбе (Yohimbe), европейските закони забраниха тази уникална билка под формата на сложни комбинации и като самостоятелен суплемент.

Забраната идва заради страничните ефекти от употребата.

В големи дози може да се наблюдава треперене, еуфория, сърцебиене, повишено кръвно налягане. Разбира се, ако бъде злоупотребено с тази билка. Личното ми мнение е, че от всичко това губят много хора и тази прекрасна билка ще стане обект на нелегален внос.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *