ЕНЕРГЕТИЦИ, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, СТАТИИ, СТЕРОИДИ, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ, ФЕТБЪРНЪРИ

КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol)

КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol)

КАРДАРИН (Cardarine), известен още като GW501516 или Endurobol е в разработка от 1990 год. и за сега е един от най-търсените САРМс заради способността си да изгаря излишната мастна тъкан, да подобри възстановяването и драстично да увеличи издръжливостта на мускулите до 150%, като ги снабдява с двойно по-високи нива кислород. Без никакви открити вредни странични ефекти през последните 20 години. Не е чудно, че Cardarine се превърна в легенда в света на спорта и атлетиката.

Изследванията, направени в началото на 2000-те, установяват, че КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol) успява да спре метаболитните нарушения като затлъстяване и диабет чрез специфични генни приоми.

Предвид развитието на науката и изследванията върху Кардарин, културистите започват да употребяват GW 501516, използвайки го за увеличаване на издръжливостта и топенето на мазнини.

Способността на КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol) премахва нежеланата мастна тъкан е станала почти легендарна. Подобно на растежния хормон, Endurobol генерира проинфламаторни маркери в мастната тъкан и намалява активността на гените, участващи в липогенезата. Това означава, че тялото ти ще може да блокира образуването на вериги от мастни киселини и съхраняването им като мазнини.

Проучване от научни доклади, публикувани през 2015 г., заявява, че Endurobol действа върху PPAR бета-клетки, карайки тялото да използва само и единствено собствените си мазнини като източник на енергия. Активирането на тези отделни гени в тялото има потенциал за изгаряне на телесните мазнини с такава тревожна скорост, че някои хора гледат на Кардарин като на „решение на затлъстяването“.

При изследванията на Кардарин не са открити никакви вреди и странични ефекти за последните 20 години, ето защо GW501516 се превръща в легенда в света на спорта и атлетиката.

КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol)

ПРЕДИМСТВА И ПРИЛОЖЕНИЕ НА КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol)

  1. Кардарин е „най-силният бустер на издръжливостта“ – използва се от елитните спортисти и културисти.
  2. Повишава нивата на енергия, с което тренировките могат да се удължат.
  3. Намалява времето за възстановяване – което означава, че можете да тренирате всекидневно, без да чувствате умора.
  4. Топи бързо мазнините, но не е катаболичен. Това означава, че запазвате мускулите си, докато мазнините се изгарят.
  5. Ще постигнете незабавни и забележими резултати, буквално още след първата доза.
  6. Осигурява най-чистата енергия – тази ота мастните депа.
  7. Ефектът продължава до 12 седмици след прекратяване на приема.
  8. Кардарин може да се комбинира с почти всичко.
  9. Кардарин може да се използва както при релеф, така и в период на качване на чиста мускулна маса.

10. Cardarine ще ускори резултатите ви независимо от вида на тренировката.

11. Дава ви общо усещане за здраве и тонус. Ще се почувствате невероятно, докато го използвате.

12. Не са съобщавани странични ефекти като чернодробна токсичност или други.

13. Cardardine ви позволява да отслабнете, като използвате мазнини за енергия, а не за въглехидрати.

ДЕЙСТВИЕ НА КАРДАРИН GW 501516 (CARDARINE) ВЪРХУ МУСКУЛНИТЕ ВЛАКНА

Изследването на Уей Чен от 2015 г. и колегите му установи, че драматичното увеличение на гена на PPAR в бавно съкращаващите се мускулни влакна увеличава употребата на кислород, което води до повишена издръжливост. Увеличената издръжливост се наблюдава при лабораторни изследвания на мишки с нормално доставяне на кислород при експериментите. Всичко това доказава, че Кардарин GW501516 повишава издръжливостта и времето за възстановяване на скелетната мускулатура.

Друго изследване на PPAR5 агониста GW501516 доказва подобряването на издръжливостта на движението, като там е установено, че разклонените вериги аминокиселини BCAA не са били включвани като източник на енергия и това води до запазване на мускула от разпад, както нормално се случва при тежки физически натоварвания.

При диета, богата на мазнини, с която са хранени мишките, след прием на Кардарин се установява, че те губят мастна тъкан, което предполага, че препаратът може да предотврати затлъстяването и да помогне за контрола върху теглото независимо от хранителните навици.

КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol)

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА КАРДАРИН (CARDARINE)

Препоръчителната дневна доза е в порядъка на 10-20 mg в зависимост от теглото на индивида.

Препоръчва се да се започне с 10 mg на ден, за да се възползвате от чувствителността на рецепторите.

Количеството Кардарин от 10 mg дневно е предназначено за подобряване на издръжливостта, а съответно при повишаване на дозата – загубата на мазнини регулярно расте.

При лабораторни изследвания е доказано, че дневната доза Кардарин е необходимо да се приеме в интервала между 45-60 минути преди тренировка за максимални резултати.

GW501516 е тестван, като за 2-годишен период на проучване не са открити намаляване или стагнация в ефектите му.

Повечето хора си правят цикли с продължителност от 12-14 седмици с 4-6 седмици почивка.

Действието на Кардарин е между 16-24 часа и трябва да се приема 10 mg веднъж дневно или 10 mg веднъж на всеки 10-12 часа, ако се приема с по-висока доза.

Препоръчително е да се използва с кетогенна диета.

Може да се използва заедно с анаболни стероиди и стимуланти от всякакъв вид без нежелани реакции.

КАК РАБОТИ КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol)

Кардарин (Cardarine) стимулира приема на глюкоза от мускулите. Той изгаря мазнините чрез стимулиране на окисляването на мастните киселини. Предлага се като потенциално лечение на затлъстяването поради способността му бързо да топи мазнините.

Също така за Cardarine се казва, че увеличава HDL със средно 79% (добрият холестерол) и намалява LDL (лошият холестерол) според проучванията.

КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol) е PPAR6 агонист. Те помагат да се увеличат нивата на HDL от подобрена експресия на транспортиращият холестерол ABCA1.

НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ ОТ КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol)

Не е сигурно дали има такива, но през последните 20 години не са наблюдавани странични ефекти от всеки, който изучава лекарството.

КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol) е тестван освен при здрави индивиди, но и при такива с вредни навици (като пиене на алкохол, употреба на наркотици и тютюневи изделия). Няма доказателства дали има вреди от приема му върху хора с нездравословен начин на живот.

С тези си положителни качества Cardardine добива популярност за употреба от дълги периоди от време. В някои изследвания дори има признаци, показващи изчезване на диабета, затлъстяване, дислипидемия и много други заболявания.

Имайте предвид, че това проучване е направено при лабораторни мишки, на които са били давани количества от 400 mg на ден.

В експеримент от 2008 г., направен върху  рак на гърдата и рак на дебелото черво доказва, че PPAR агонистът КАРДАРИН (Cardarine, GW501516, Endurobol) е безопасен за употреба и потиска растежа на раковите клетки.

Националният институт по здравеопазване в САЩ потвърди без съмнение, че Кардарин инхибира /спира развитието/ на множество ракови заболявания в човешките клетки.

Относно твърдението, че Кардарин причинява рак:

Напоследък се правят повече изследвания в тази насока и според последните от тях с тестове, извършени над хора, всъщност Кардарин дори подпомага предотвратяването на рак.

Досегашното твърдение, че Кардарин причинява рак се базира на изследвания, направени върху плъхове. При тези изследвания плъховете предварително са били инжектирани с гени, причиняващи развитието на рак, след което инжектирани с около 100 пъти по-висока доза Кардарин от нормалното, доза, която при човек би се равнявала на около 5-10 грама кардарин на ден. При тези изследвания вече болните от рак плъхове развили рака по-бързо от нормалното. И в този случай Кардарин не е причинил рак, защото плъховете вече са били болни от рак, а е ускорил развитието му. Всъщност плъховете развиват рак много по-бързо от хората, поради което и се използват за изследвания на рака.

Според изследвания, публикувани от Американската асоциация за изследване на рака, Кардарин не въздейства негативно над растежа на ракови клетки при хора. Нещо повече, при жени с рак на гърдата, Кардарин дори е забавил неговото развитие. При всички направени изследвания над хора не е било наблюдавано негативно влияние относно развитието на рак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.