ВИДЕО, НАПОМПВАЩИ

V12 Magnum – единственото 3 в 1 гориво за мускулите

Мощната формула на V12 Magnum ви позволява да реализирате всички възможности за натрупване на чиста мускулна маса по време на всяка тренировка.

V12 Magnum е единственото 3 в 1 (преди, по време и след тренировка) гориво за мускулите, проектирано до съвършенство. Иновации, качество и изключително мощни формули са отличителният белег на марката SAN.

Специално създадената CVT-3F Muscle Matrix Volumizing Technology подсилва максимално постиженията. V12 Magnum буквално запалва мускулната сила, значително увеличава енергията и незабавно възстановява мускулите напълно под всеки възможен ъгъл.

Следващата стъпка за V12 Magnum е осъзнаването, че няма следваща стъпка. Новата CVT-3F Muscle Matrix Volumizing Technology няма равна на себе си! Почувствайте най-бруталното напомпване до сега, мускулен растеж, изключително повишени АМФ адреналин и сила!

V12 Magnum:

• Първата формула, която включва преди, по време и след тренировъчно възстановяване – всичко в едно;
• Нямащи равни на себе си трайност и издържливост от началото до края на тренировката;
• Подтиска кортизола, като така предотвратява мускулните загуби;
• Възбужда експлозивна мускулна сила и енергия. Единствената формула, която съдържа ключови анаболни съставки в точно дозирани нива;
• Поддържа АТФ и осигурява незабавно снабдяване;
• Изгражда чиста мускулна маса и възстановява след тренировка;
• Удължава времето за издържливост, преди изтощение.

 

Начин на употреба: Преди и веднага след тренировка приемайте по 1 доза, разтворена в 220 мл. студена вода. Когато напреднете и започнете да свиквате със дозата, увеличете приема на 2 дози, разтворени в 450 мл. студена вода и консумирайте преди, по време на и след тренировката.
В нетренировъчни дни приемайте по 2 дози сутрин. Забележими ефекти обикновено се наблюдават още на третия ден от употребата.

Не превишавайте 4 дози за 24 часа.
За да ускорите разтварянето, сложете напитката във фризера за 2-3 мин. и разбъркайте отново.

V12 Magnum може да се комбинира с Tight Xtreme, Infusion, Myodrive Gainer, Element, BCAA Pro 5000 и Shredded.

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Да не се използва от лица под 18 г. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Прекратете употребата на продукта ако получите сърцебиене, болки в гърдите, замайване, главоболие, гадене или трудности при дишането. Не приемайте продукта ако взимате МАОИ инхибитори. Непревилната употреба на продукта няма да подобри резултатите и не се препоръчва.

Прекратете използването 2 седмици преди операция!!!

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.