ВИДЕО, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ, ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

TRIBUVAR 500 – силата на българския Tribulus Terrestris

TRIBUVAR 500 - силата на българския Tribulus Terrestris

Страницата на TRIBUVAR 500 в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Тестостеронът е анаболен хормон, който има активно участие в изграждането на вашите мускули. Повишаването на нивото на свободния тестостерон в организма Ви, ще стимулира протеиновия синтез и ще подпомогне задържането на азот в тялото Ви. По този начин ще се увеличи производството на мускулни клетки, а във вашето тяло и ще настъпи антикатаболен процес. Освен това, тестостерона ще намали синтеза на кортизол, благодарение на което Вие ще съхраните постигнатите с много труд мускули.

SAN Tribuvar 500 Bulgarian Tribulus е хранителна добавка на билкова основа, която спада към групата на Тестостероновите бустери. Tribuvar 1000 ще повиши нивото на Тестостерон в организма Ви и ще го направи по естествен начин, чрез натурална съставка, тъй като Tribuvar 1000 не е синтетичен продукт. По този начин се избягват вредните странични ефекти на синтетичните продукти от този вид. Tribuvar 1000 е идеално решение за Вас, ако искате да увеличите своята сила и мощ, да натрупате повече чиста мускулна маса, и да изведете своята тренировка на по-високо ниво. С Tribuvar 1000 вие не само ще постигнете зашеметяващи спортни постижения, но ще повишите своето самочувствие и либидо.

Tribuvar 500 Bulgarian Tribulus съдържа естествената съставка български Tribulus terrestris – това е билково растение, чийто екстракт ще стимулира естественото производство на лутенизиращ хормон в тялото Ви. Това ще спомогне за синтезирането на свободен Тестостерон. Чрез тази своя съставка, Tribuvar 1000 ще Ви помогне да качите честа мускулна маса и ще Ви помогне да се възстановите качествено. Това бихте постигнали и с употребата на стероиди, но всеки знае че тяхната употреба е свързана с доста неприятни странични ефекти и последствия. Tribuvar 1000 по никакъв начин няма да застраши вашето здраве,защото е напълно натурален.

Приемайки Tribuvar 500 Bulgarian Tribulus, Вие ще усетите зашеметяваща промяна. Това ще настъпи, когато под въздействието на Tribulus terrestris вашият Тестостерон ще се повиши. Ще започнете да чувствате енергия, която сякаш ще прелее от вашите мускули. Вие ще успявате да удължавате все повече тренировките си, а след тях вашите натрупани мускули ще остават непокътнати. Освен това, тялото Ви ще задържа повече Азотен Оксид. Чрез него, вашите мускули ще са по-добре захранени, тъй като азота име съдоразширяващо действие. В резултат на това, Вие ще постигнете масивна мускулна маса, на която ще се наслаждавате дълго след тренировката.

 

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 1 час преди тренировка. За по-високи резултати могат да се приемат по още е1 таблетка с всяко хранене. Да не се приемат повече от 6 таблетки за 24 часа.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.