ВИДЕО, ФЕТБЪРНЪРИ

Tight Xtreme Reloaded V5 – златния стандарт при фетбърнърите

Tight Xtreme Reloaded - златния стандарт при фетбърнърите

Страницата на Tight Xtreme Reloaded V5 в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

Tight Xtreme Reloaded V5 – най-новата СУПЕР матрица на SAN Nutrition за поддържане на високо ниво на метаболизма и горенето на мазнини.

След дългото чакане, най-накрая новият ‘Златен стандарт’ на съвършенство и ефективност е постигнат! Мощната комбинация от съставки за изгаряне на мазнини, съдържаща се в Tight Xtreme Reloaded V5 прескочи всички граници при осигуряващите горене на мазнини, мускулно запазване и повдигане на настроението суплементи.
Почти всички съставки на TTight Xtreme Reloaded V5 надминават основните си функции, за които са предназначени.

В света на отслабването, всички са виждали стотици продукти за редуциране на теглото, които обещават едно и също нещо. За хората които спортуват и се опитват да отслабнат, енергията е голям проблем, въпреки че повечето такива добавки съдържат кофеин и други стимуланти. Проблема идва от това, че когато ефекта им отмине, за Вас настъпва истинска катастрофа! Tight Xtreme Reloaded V5 е нещо изключително ново и  мощно – продукт, изгарящ мазнините, който бие конкуренцията, без дори да се опитва! Има начини да  отслабвате, а заедно с това да  повишавате  вашите енергийни нива, без това  да причини катастрофа. Има начин, и той се казва Tight Xtreme Reloaded.

Tight Xtreme Reloaded V5 стимулира алфа и бета адренергичните рецептори, за да имитира ефекта на адреналина;
Tight Xtreme Reloaded V5 причинява непряко отделяне на норадреналин и допамин, за да осигури мощна енергийна ‘бомба’, повдигане на настроението, без нежеланата отпадналост след това;
Tight Xtreme Reloaded V5 убива апетита, за да избегне излишно натрупване на калории, без да има отрицателно влияние върху енергията и издържливостта.
• Мощен фет бърнър
• Формула без странични ефекти
• Изгаряне на мазнините в 4 фази
• Повишаване на енергията
• Ускорява значително  метаболизма
• Намалява и потиска апетита

Tight Xtreme Reloaded V5
Tight Xtreme Reloaded V5
 
се отличава с разнообразна и оригинална формула, която в 4 фази  ефективно ще Ви  помогне да  премахнете мазнините, и максимално да подобрите представянето си по време на тренировка. Tight  Xtreme Reloaded съдържа съставки като безводен кофеин и  синефрин, и двете от които са известни със своите свойства, трайно  да изгарят  мазнините и да повишават енергийните нива в тялото. Има форми на кофеин, които са буферирани или променя по някакъв друг начин за предотвратяване на повечето нежелани реакции.  Tight Xtreme Reloaded V5 използва  точно такива, което означава че това е формула без странични ефекти.

Както вече казахме, TTight Xtreme Reloaded V5 изгаря мазнините в 4 фази:
фаза 1 –  започва като стимулира алфа и бета андрогенните рецептори за  супер – интензивни  тренировки
фаза 2 – стимулира производството на  норадреналин и допамин, повишава  настроението и подтиска апетита
фаза 3 –  продукта съдържа  рецептори като Geranium,  за увеличаване на енергията
фаза 4 – формулата разгражда излишните мазнини, в подкрепа с тренировъчна програма

Tight Xtreme Reloaded V5 използва и потискащи  апетита съставки като фенилетиламин, който в същото време  подобрява и  настроението. При подходящи обстоятелства, тази съставка може да увеличи ефективността на останалите изгарящи мазнините съставки във формулата на продукта. Tight Xtreme Reloaded V5/strong> може да увеличи метаболизма,  и по този начин да подобри  структурата на тялото Ви.  Продукта използва съставки, които са били клинично изследвани, и изгарят повече излишни мазнини по няколко начина. С правилен прием, заедно с подходящ хранителен режим и тренировки, Tight Xtreme Reloaded V5 лесно ще  Ви помогне да изгаряте повече мазнини и да смъквате повече килограми.

 

Начин на употреба: Лица под 90 кг. да започнат внимателно употребата с 1-2 капсули на ден, тъй като продукта е много силен. Лица над 90 кг. могат да приемат оптималната доза от 3 капсули дневно. Разделете капсулите на 2 приема. Приемайте с обилно количество вода.

Приемането на Tight Xtreme Reloaded V5 на гладен стомах може да причини гадене. За това приемайте Tight Xtreme с храната или за предпочитане веднага след хранене.

Съдържание:

Supplement Facts
Serving Size: 3 hot Caps
Amount Per Serving % Daily Value
Evapor8™ Total Body Fat Assault Matrix: 1025mg
(Sulbutiamine, Caffeine Anhydrous, Beta-Phenethylamine, Hordeum Vulgare [Root][Std. to 98% Hordenine],
FucoPure® [10% Fucoxanthin][Japanese Wakame], Peganum Harmala Extract [Root], Fursultiamine,
Citrus Reticulata Extract [Fruit] [Std. to N-Methyltyramine Alkaloid], ChiliMax™ [Std. to Piperine & Orally Active Capsinoids],
Synephrine HCI, Yohimbe [Corynanthe Yohimbe][Bark][Std. to Alpha Yohimbine & Yohimbine HCI])
Total Caffeine Content Per 3 Caps: 200mg
† Daily Value not established

ВНИМАНИЕ: ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА! Не се препоръчва за лица под 18 г. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се приемат други продукти съдържащи синефрин или кофеин. Да не се използва повече от 8 седмици.