ВИДЕО, ТЕСТОСТЕРОНОВИ БУСТЕРИ

Testo Hardcore – ТЕСТОСТЕРОН от български Tribulus Terrestris

Testo Hardcore - ТЕСТОСТЕРОН от български Tribulus Terrestris

Страницата на TESTO HARDCORE в IZGORIMAZNINITE.COMТУК

SAN Testo Hardcore е продукт, който съдържа екстракт от билки и високоефективни съставки. Билката, която е в основата на продукта е българския Трибулус Терестрис (Бабини зъби).

Българския Трибулус Терестрис е признат като най-добрия в света. Той повишава в най-голяма степен секрецията на тестостерон и енергийните нива. Анаболната среда, която се създава след прием на продукта, осигурява мускулен растеж, изгаряне на мазнините и интензивни тренировки.

Освен български Трибулус Терестрис, в състава на продукта са включени цинк, магнезий и витамин В6.
Взети заедно, цинка и магнезия работят синергично,  за  да увеличат  абсорбцията  на активните съставки на продукта и  за да подпомогнат възстановяването. Цинкът  играе главна роля в регулирането на клетъчния растеж и възстановяването на тъканите. Магнезия от друга страна, е изключително важен  за поддържането на електролитния баланс, за производството на енергия, и за  нормалната  мускулна контракция. Тъй като физическата активност може да увеличи необходимостта от тези 2 минерала, Testo Hardcore  може да се приеме като задължителна  добавки  за тези, които желаят бързо мускулно развитие, и постигане на  сила и издръжливост.

Ефектите от приема на продукта не се ограничават само да скулптуриране на тялото, ами и върху настроението. То се подобрява, сексуалното желание също се повишава.

Приемането на SAN Testo Hardcore осигурява:

• Мощен прилив на енергия

• Повишава секрецията на тестостерон

• Увеличава мускулната маса

• Регулира нивата на кръвно налягане

• Повишава настроението и сексуалното желание

 

Начин на употреба: Приемайте 3 пъти по 1 таблетка дневно, заедно с достатъчно количество течности.