ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

Super Slim – бруталният убиец на мазнините

Super Slim - бруталния убиец на мазнините

Super Slim – най-силният фет бърнър. Иновативна, съвременна формула от 6 натурални плодови екстракти с доказан в практиката ефект върху топенето на мазнините и интоксикацията на организма-най-силният фет бърнер. Разработвана в продължение на няколко години от учените на китайската фирма You Fang Science and Technology Ltd и тествана в практиката, формулата затвърди и доказа репутацията на източната наука в областта на използването на природните продукти за подобряване на здравето и формата на човека. Високата ефективност се дължи на прецизно подбраните съставки със синергично действие, както и на технологията за тяхното получаване.

Според експерти от You Fang Science and Technology Ltd, Super Slim повишава екстремно мастния метаболизъм, намалява апетита и прочиства клетките от токсини и отпадъчни продукти, натрупани в тях вследствие некачествено хранене, лош въздух, тютюнопушене, окисление, радиация и др. В резултат на това кожата става по-млада, еластична и гладка.

Super Slim наистина е най–големият враг на мазнините. Без да се храните както преди, ще се чувствате заредени с енергия, която ще се осигури от резервните мазнини, складирани в мастните депа. Обикновено те са около корема, пояса и таза, които най-напред ще намаляват размерите си. И така, Вие ще сте в тонус, без да се храните обилно постепенно ще възвърнете елегантността и стройността на фигурата си.

Предупреждаваме Ви, че Super Slim е изключително силен дезинтоксикатор и изнасяйки отровите от вашите клетки в кръвообращението, през първите няколко дена ще усещате дискомфорт, съхнене на устата, виене на свят, може би и главоболие. Не се плашете, това са симптомите на протичащия процес на дезинтоксикация. За да отмиете отровите пийте много вода, 2-3 литра дневно. Дискомфортът ще си отиде, а Вие ще почувствате лекота и жизненост.

Super Slim работи и без движение и диети, но ефекта му е значително по-голям, ако съчетаете приема му с правилна хранителна и тренировъчна програма. Това ще направят специалистите ни от фирма JK Fitness и SNC. Както към всеки продукт или тренировъчна програма, организмът постепенно се адаптира и към Super Slim. Практиката показва, че консумирането на 2 опаковки в продължение на 2 месеца е достатъчен, за да извлечете ползата от продукта. Тя ще бъде осезаемо по-голяма, ако го съчетаете с Li-Caps L-Carnitine на Bio Fit. Защо с него? Защото този течен L-Carnitine в растителни капсули е най-пречистеният на пазара днес и е с доказано голяма ефективност в преноса на мазнините през клетъчните мембрани в митохондриите, където те ще се изгорят. Super Slim ги изтегля от депата, а Li-Caps L-Carnitine е техният носител. Двата продукта заедно изкарват отпадъчните продукти и шлаки навън от митохондриите (пещите на горене).

Не забравяйте, Л-карнитинът работи само преди аеробна дейност и на гладно. Затова го приемайте преди вашата циклична кардиотренировка или вечер преди лягане.

Super Slim + Li-Caps L-Carnitine е безотказно работеща комбинация за намаляване процента телесни мазнини и оформяне на красиво тяло. Това е формулата на многократната републиканска и балканска шампионка по фитнес Силвия Аврамова. С нея влиза в състезателна форма само за 3 месеца. Възползвайте се и Вие.

Предупреждение: На пазара за хранителни добавки и интернет може да намерите много продукти с наименованието Super Slim. Много от тях не са истинската хранителна добавка, за която пишем. Има дори Super Slim, който съдържа токсичния Sibutramine. Въпреки, че вследствие на неговата употреба ще топите още повече мазнини, рискувате да увредите черния дроб! Затова внимавайте! Super Slim на JK Nutrition е единственият в България, който ще ви гарантира оригиналност. Това е подкрепено със специален договор между JK Nutrition и фирмата производител, санитарен и здравен сертификат, разрешително за продажба на територията на България.

Super Slim доказа през 2011 година, че е най-силният, екстремално действащ фет бърнър на пазара. Затова преди употреба прочетете упътването и при какви заболявания и здравословни проблеми не може да го използвате.

Състав в 1 капсула:

Екстракт от орех 57,00 mg

Екстракт от камбоджанска тиква 37,20 mg

Ябълкова к-на 47,15 mg

Екстракт от киви 37,50 mg

Фибри от таро 37,00 mg

Екстракт от коняк на прах 47,15 mg

Фибри от сладък картоф 37,00 mg

 

Дозировка:
Приемайте 1 капсула дневно преди закуска с вода.Пийте много вода през деня.

Предупреждение: да не се консумира от деца, бременни, болни от диабет, хора с бъбречни заболявания и високо кръвно. Възможна е дехидратация и загуба на апетит!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.