ВИДЕО, ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ, ФЕТБЪРНЪРИ

SUPER FAT BURNER – да изгорим мазнините ударно

SUPER FAT BURNER - да изгорим мазнините ударно

Страницата на SUPER FAT BURNER в:
IZGORIMAZNINITE.COMТУК

BioTech USA Super Fat Burner сложен комплекс от разграждащи мазнините синергични агенти. Съдържа метаболитни и липотропни активни вещества, които ускоряват постигането на желаното тегло. Идеално допълнение към нискокалоричната диета при облекчени физически натоварвания.

Super Fat Burner улеснява максимално загубата на излишни  килограми. Този продукт е перфектното допълнение към всяка нискокалорична диета, съчетана с облекчени  физически натоварвания. Неговото действие ускорява метаболизма, активизира обмяната на веществата, регулира нивата на кръвната захар, повишава изгарянето на мазнини и подтиска апетита.

Най-ключовата съставка на Super Fat Burnerхолинът, допринася за доброто метаболизиране на липидите и хомоцистеина. Също така, той се грижи и за поддържането на нормалните функции на черния дроб. Друга важна функция на холина е неговата роля при контролирането на нивата на глюкозата (кръвна захар).

Super Fat Burner – липотропен продукт за изгаряне на мазнините! Активира мастния метаболизъм и спомага за бързото и ефективно изгаряне на подкожните мазнини.

Не съдържа стимуланти и не натоварва сърдечно съдовата и нервната система. Подходящ е за прием от хора  които не искат да усещат напрежението от термогенните продукти.

Начин на употреба: 4 таблетки дневно – 30 мин. преди тренировка или преди лягане с много вода.

Забележка: Продукта е хранителни добавки, спортни храни и не бива да се използва като заместител на лекарство